گزارش حقوق بشری سایت نگاه هفته ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۵

Atena-Faraghdani-saham-news1

آتنا فرقدانی از زندان اوین آزاد شد

روز سه شنبه ١۴ اردى بهشت ١٣٩۵  آتنا فرقدانی کارتونیست و فعال مدنی،  با پایان محکومیتش پس از ١٨ ماه از زندان اوین آزاد شد.

بنابه گزارش سایت خبرى نگاه، آتنا فرقدانى، روز ١۴ اردى بهشت ١٣٩۵، با پایان محکومیتش از زندان اوین آزاد شد.

لازم به ذکر است، فرقدانى با محکومیت ١٢ سال و ٩ ماه حکمش توسط شعبه ۵۴ دادگاه تجدید نظر استان تهران نقض و به اتهام «فعالیت تبلیغی علیه نظام جمهوری اسلامی ایران» به ۱۸ ماه حبس تعزیری محکوم شد که این محکومیت با احتساب مدت بازداشت و زندان وی در تاریخ ١۴ اردیبهشت‌ماه ١٣٩۵ از زندان اوین آزادشد.

گفتنى است، برابر حکم شعبه ۵۴ دادگاه تجدیدنظر، از «اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم علیه امنیت کشور» تبرئه و ۳ سال حبس وی نیز به اتهام «توهین به مقام معظم رهبری»، به مدت ۴ سال تعلیق شد. محکومیت ۹ ماه حبس وی به اتهام‌های «توهین به ریاست جمهور فعلی، توهین به نمایندگان مجلس شورای اسلامی و توهین به ماموران بند ۲-الف زندان اوین» به جزای نقدی تبدیل گردید و در خصوص اتهام «فعالیت تبلیغی علیه نظام جمهوری اسلامی ایران» نیز محکومیت ۱۸ ماه حبس موکلم در دادگاه بدوی عینا تایید شده است.”توجه به این‌که محکومیت ۱۸ ماه حبس  فرقدانی در تاریخ ١۴ اردیبهشت ١٣٩۵ پایان یافت، و از زندان آزاد شد.آتنا فرقدانی از بیستم دی‌ماه سال ۱۳۹۳ زندانی است و در دادگاهی به ریاست قاضی صلواتی، به دوازده سال و ۹ ماه زندان محکوم شده بود.

آتنا فرقدانی سال گذشته پس از دو ماه حبس در بند دو الف تحت مدیریت سپاه پاسداران، گفته بود که نقاشی‌های انتقادی‌اش محور اصلی بازجویی‌ها از او بوده است. وی هم اکنون در بند زنان زندان اوین نگهداری می‌شود.دبیرکل سازمان ملل متحد در آخرین گزارش خود به موضوع حبس و پرونده جدید خانم فرقدانی پرداخته و از اینکه مسولان قضایی این زندانی عقیدتی را مجبور به انجام «تست بکارت» در رابطه با اتهامی جدید کرده اند انتقاد کرده بود.

اعلام حمایت و همبستگی از اعتصاب معلمان

من افشین بایمانی بعد از ١۶ سال حبس و زندان با سختی های زندان و به خصوص اعتصاب غذا در زندان که تنها زمانی که انسان ها به بن بست می رسند و هیچ راهی جز صدمه زدن به خود و به خطر انداختن جانشان برای وضعیتشان ندارند، به خوبی آشنا هستم.

امروز هم بعد از اینکه شنیدم تعدادی از معلمان زحمتکش کشورمان از جمله آقایان بهشتی لنگرودی و عظیم زاده دست به اعتصاب غذا زده و در وضعیت وخیمی به سر می برند، وظیفه خود دانستم که برای اعلام حمایت و پشتیبانی از آنها و خواسته هایشان از آنجایی که خودم در شرایط جسمی و قلبی مناسبی نیستم، ۵ روز را در حمایت از آنها، به اعتصاب غذای آنها بپیوندم تا شاید جهانیان خواسته های آنها را که حداقل خواسته و از جمله حداقل حقوق آنهاست بشنوند.

ضمن حمایت مجدد از خواسته های آنها حمایت و پشتیبانی از آنها را اعلام می کنم و می گویم… بر سر رژیمی که ٣٧ سال با دجالیت صبح و شام شعار می دادند که معلمی شغل انبیاءاست حال به کجا رسیده که در چنین حکومتی معلمان زحمتکش برای کوچکترین خواسته خود باید زندانی شوند و در زندان هم برای حداقل حقوقشان دست به اعتصاب غذا بزنند و شرم بر آنها که این همه ظلم و ستم و جنایت را می بینند و با سکوتشان ظالمان را یاری می کنند.

افشین بایمانی زندانی سیاسی زندان رجایی شهر کرج (گوهردشت)

rasoul-bodaghi

تبریک آزادی رسول بداقی وآتنا فرقدانی

از طرف ۵ تن از زندانیان سیاسی زندان رجایی شهر کرج

آزادی رسول بداقی معلم زندانی و آتنا فرقدانی فعال مدنی و فرهنگی از زندان مرهون مجاهدت های شماری از فعالین مدنی ، اجتماعی ، و جامعه بزرگ حقوق بشری است . آزادی این عزیزان را به خانواده و به جامعه پویای فرهنگی کشورتبریک میگوییم. بی شک تلاش انسانی و صادقانه این عزیزان جهت پیشبرد جامعه مدنی کشور نقطه قوت و دلگرمی تمام آزادی خواهان خواهد بود.

زندانیان سیاسی رجایی شهر کرج

مسعود-چوب-دار

نامه مسعود عرب چوبدار در اعتراض به تفتیش بدنی هنگام ملاقات و جلوگیری از ورود داروهای وی 

درد درد درد!

پانزدهم اردیبهشت ١٣٩۵ زندان گوهردشت

خسته ام ولی باز باید بنویسم از این روز ملاقاتی به شرط برهنگی از درد و نعره ای به عمق مغز و استخوان و به پهنای آسمان وقتی با یک دیکتاتور رو به رو هستیم هر لحظه باید آماده یک اتفاق و یک درد تازه بود، ظلم و ستم حتی در زندان هم دست از سر ما بر نمی دارد با عنوان های مختلف، با نقش و ترفند های تازه از سوی زندانبانها و عوامل حکومت به سوی ما هجوم می آورند.

این بار به عنوان بازرسی بدنی زورگویی شروع شد، برای یک ملاقات با خانواده هر چند قدم باید توسط یک نفر بازرسی شویم، مدتی است که گویی با برنامه از پیش تعیین شده رئیس زندان گوهردشت محمد مردانی توسط عوامل خود از ریاست بند شجاعی گرفته تا گماشته خود حسنی و پاسدار بندها فشارهای مضاعفی را بر زندانیان سیاسی زندان گوهردشت شروع کرده تا جایی که امروز اقدام به برهنه کردن زندانیان کرد تمام توان خود را به کار گرفت عده ای را به زور به اتاق های خالی کشاند و اقدام به برهنه کردن زندانیان سیاسی هم چون شاهین ذوقی تبار کرد .با خیال واهی و پوچ که شاید بتواند ذره ای ضربه به او وارد کند ولی شاهین بر قله مردانگی ایستاد و در مقابل آنها خم نشد همچنین همبندیان دیگر… و این رفتارهای غیرانسانی امروز به اینجا ختم نشد و از ورود داروهای تخصصی و ضروری بنده هم جلوگیری شد و این مزدوران حتی از جان یک زندانی هم نمی گذرند برای ضربه زدن به زندانیان از هیچ عمل غیرانسانی واهمه ای ندارند. و طبق دستورات رهبری خود (سید علی خامنه ای) به سرکوب، ضرب و شتم توهین و تحقیر زندانی به خصوص زندانیان مخالف نظام دست می زنند و طبق معمول با هوشیاری، اقتدار و مقاومت زندانیان سیاسی نتیجه ای جز شکست عاید آنها نمی شود.

به امید فردایی بهتر

مسعود عرب چوبدار زندانی سیاسی زندان رجایی شهر کرج (گوهردشت)

moezziali

اعلام اعتصاب‌غذای  زندانی سیاسی علی معزی در زندان اوین در حمایت از زندانیان سیاسی اسماعیل عبدی جعفر عظیم زاده

زندانی سیاسی علی معزی  در حمایت از زندانیان سیاسی اسماعیل عبدی جعفر عظیم زاده اعلام اعتصاب‌ غذا  کرد:

بیانیه زندانی سیاسی علی معزی از این قرار است:

بسم الله الرحمن الرحیم

نزدیک یک هفته است که اعتصاب غذای آقایان عبدی و عظیم زاده به نمایندگی از کارگران و معلمان ادامه دارد. به‌خوبی قابل درک است که اولین قدم در اعاده حقوق کارگران و معلمان و رفع تبعیض از آنها، آزاد گذاشتن بی‌قید و شرط تشکلهای آنهاست. محال است حکومتی قصد تأمین و جبران حقوق پایمال شده معلمان و کارگران و دیگر مزدبگیران را داشته باشد، ولی تشکلهای صنفی آنها را سرکوب و فعالان آنها را زندانی نماید.

لذا این‌جانب ضمن تأکید به آزادی کلیه زندانیان صنفی و آرزوی آزادی و استقلال بی‌قید و مانع برای تشکلهای آنان، به‌رغم مشکلات جسمانی و ابتلاء مکرر به انسداد و چسبندگی روده، حداقل به‌لحاظ اخلاقی و عاطفی هم که شده، از روز جمعه١٧اردیبهشت در همدردی و همراهی با این عزیزان هم بند، به مدت نامشخص ولی محدود تا حد بضاعت جسمانی خود در اعتصاب‌غذا خواهم بود.

زندانی سیاسی علی معزی، زندان اوین

١۶  اردیبهشت  ١٣٩۴

حکم کورکردن چشم  یک زندانی  با اسید

روز جمعه ١۶ اردى بهشت ماه ١٣٩۵،‌ حکم قضاییه چشم دوم یک زندانی به نام مجتبی ساحلی هفته آینده در زندان گوهردشت کرج  با اسید کور خواهد شد.

بنابه گزارش سایت خبرى نگاه، مجتبی ساحلی که از سال ١٣٨٨ در زندان گوهردشت کرج محبوس و به ١٠سال زندان محکوم شده است در تاریخ ١٢اسفند ١٣٩٣ اولین چشم خود را با تزریق اسید و در حضور محمد شهریاری معاون دادستان در تهران از دست داد.

گفتنى است، وی اکنون که توانایی پرداخت دیه را ندارد. به او اطلاع داده شده که در هفته آینده چشم دوم خود را نیز به همان طریق از دست خواهد داد.این زندانى ٣١سال سن دارد و اکنون در بند ٢سالن ۴ زندان گوهردشت کرج است.این زندانی متهم است بر روی راننده‌یی در قم اسید پاشیده و باعث نابینایی این فرد شده است.

sajedi-far-1-300x191

وخامت حال جسمانى مهدی ساجدی فر

روز چهارشنبه ١۵اردى بهشت ١٣٩۵ مهدی ساجدی فر در شرایط  وخیم جسمانی بسر میبرد.

بنابه گزارش سایت خبرى نگاه ، وی براثر بیماری وسرطان مری نیازمند رسیدگی فوری واضطراری پزشکی است.

گفتنى است، مهدی ساجدی فر دچار کاهش شدید وزن شده و دائما حالت تهوع دارد، چند روز قبل نیزمجددا دچارخونریزی معده شده وعلیرغم نیازفوری از معالجه توسط متخصص و آزمایشات لازم واعزام به بیمارستان محروم مانده است.دکتر مهدی ساجدی فر محقق ،شاعر و نقاش ، دانش آموخته رشته ژنتیک و بنیان گذار تشخیص هویت ژنتیکی در نیروی انتظامی ایران و یکی از مسئولین تشخیص هویت شهدای تازه تفحص شده ایران در کمیته تفحص بوده که در دیماه سال ١٣٩٠ به دلیل راه اندازی و گسترش دستگاه های تحریمی و دوگانه بیولوژیک توسط وزارت اطلاعات در منزل دستگیر و به بند ٢٠٩زندان اوین منتقل شد و در دادگاه انقلاب تهران شعبه ۱۵ به ریاست قاضی ابوالقاسم صلواتی به اتهام ارتباط و همکاری با دول متخاصم به ١٠ سال زندان محکوم شد.وی از ۴سال پیش تاکنون در زندان ٣۵٠ و اکنون در بند ٨ محبوس است. او که از بیماری گوارشی و ناراحتی مری شدیدا رنج میبرد مدتی است از دریافت هر گونه رسیدگی پزشکی ممنوع شده وبه مراکز درمانی خارج از زندان اعزام نمی شود، یکی از دلایل عدم اعزام وی به بیمارستان امتناع وی از پوشیدن لباس زندان بوده است.اما شرایط جسمانی وی بسیار حساس و حیاتی است و عدم رسیدگی به وی می تواند نتایج منفی به بار آورد.

tabriz prison

زندان مرکزی تبریز

زندانی سیاسی و معلم بازنشسته محمد امین آگوشی، از یک هفته پیش دست به اعتراض زده و اکنون فشارها بر وی تشدید شده و وضعیت سلامتی‌اش نامناسب گزارش شده است.

محمد امین آگوشی مدتی قبل و پس از آن که از زندان زاهدن به زندان تبریز منتقل شد، از چهارشنبه ٨ اردیبهشت‌ماە ۱۳۹۵، دست به اعتصاب غذا زد.

یک منبع مطلع از وضعیت این زندانی سیاسی  گفت: این زندانی سیاسی از سوی مسئولین و حفاظت زندان تبریز زیر فشارهای روحی و روانی شدیدی قرار گرفته و حتی چندین بار سلول محل بازداشت او تفتیش و خود وی نیز مورد بازرسی بدنی قرار گرفتە است.

این منبع افزود: از یک هفته پیش قرار بود به محمد امین آگوشی مرخصی بدهند، اما تا این لحطه هیچ مرخصی به او داده نشده است. همچنین به علت فشارهای واردها و بخصوص فشارهای روحی و روانی در زندان تبریز، وی تا کنون چندین بار تقاضا نموده تا او را دوباره به زندان زاهدان برگردانند، اما این تقاضا بی پاسخ مانده است.

لازم به ذکر است که محمد امین آگوشی هم اکنون در زندان تبریز به علت اعتصاب غذا و همچنین فشارهای وارده بر او در وضعیت بسیار نامطلوب روحی قرار دارد.

agushi-500x334

نامه محمد امین آگوشی به مجامع بین المللی در دهمین روز اعتصاب غذا

متن نامه محمد امین آگوشی به مجامع بین المللی را در ادامه بخوانید:

آقای احمد شهید گزارگر ویژه سازمان ملل

فعالان سیاسی و سایر نهادهای حقوق بشری

احتراما اینجانب زندانی سیاسی محمد امین آگوشی، که مدت ۸ سال به دور از منطقه خود [در تبعید] در شرایط سخت زندانی هستم، اخیرا مرا از زندان زاهدان به زندان تبریز فرستاده اند. این کار جهت رفاه حال من نبوده، به منظور شکنجه و آزار و اذیت من و سایر موارد بوده است.

دادستان نظامی تبریز آقای قفران نیا و معاونش آقای قریشی کلیه تسهیلات زندان را علیه من لغو کرده. به درخواست توجه فعالین حقوق بشری و اعتراض به نقض حقوق شهروندی و انسانی ام مدت ۱۰ روز است در اعتصاب کامل غذا به سر می‌برم.

دادسرای نظامی تبریز نه تنها به مشکلات من توجه نکرده بلکه دستور شکنجه و آزار مرا به زندان اعلام کرده است. با آنکه دچار بیماری کم‌خونی، تنگی نفس و زخم معده شده ام و دکتر وضعیت جسمانی و روحی مرا حاد و فوق العاده اعلام کرده اما مسئولین زندان در مورد حل مشکل من اقدامی نکرده اند. کماکان به اعتصاب غذا ادامه داده و با آنکه احتمال مرگ من وجود دارد، علیه این فشارها و نقض حقوق انسانی دست از اعتصاب غذا نخواهم کشید.

عاجزانه تقاضا دارم اعتراض مرا به گوش مقامات جهانی و ایرانی برسانید و به طور گسترده شرایط سخت من رسانه‌ای شود. این وضعیتی که برای من پیش آمده، پشاپیش خانواده‌ام را بیشتر مورد آزار و اذیت قرار می‌دهد و حتی خانواده‌ام به دادسرای نظامی مراجعه یا تماس می‌گیرند مورد هتک حرمت و فحاشی قرار می گیرند.

۱۵ اردیبهشت  ۱۳۹۵

 

shahin zoghitabar

تنها تجلی گاه اقتدار رژیم

شاهین ذوقی تبار زندانی سیاسی زندان رجایی شهر کرج (گوهردشت)

چند وقتی هست که قوه قضاییه رژیم مزدورانش اعم از مردی و شجاعی و مردانی را در زندان گوهردشت کرج مستقر کرده زندانیان را به بهانه های واهی هنگام ورود و خروج چند بار به طرز توهین آمیزی بازرسی می کنند. اما امروز که روز ملاقات بود وقاحت را به اوج خود رساندند و هنگامی که برخی از زندانیان از ملاقات بر می گشتند دو نفر از این مزدوران آنها را با هول دادن به زور به اتاق پشت افسر نگهبانی می بردند و به زور لباس آنها را از تنشان در می آوردند… در شرایطی که زندانیان را از حقوق اولیه و بهانه های حق تماس با خانواده هایشان محروم کرده اند مزدوران به دنبال موبایل می گردند… اگر زندانیان تلاش می کنند به شکل مخفیانه موبایل وارد کنند به خاطر این است که از اولیه ترین حقوق که حق تماس با خانواده است محرومند… در ضمن اگر شرایط زندان یک شرایط معمولی و انسانی بود و از منتشر شدن اخبار زندان هراسی نداشتند جای چه نگرانی بود؟ ولی مسئله این است که از شرایط غیر انسانی و تعدی و تجاوزی که به زندانیان می شود به خوبی آگاهند ولی اخبار زندان با ژستهای دولت اعتدال و مردمی سازگاری ندارد… اگر چه وقتی چاه نفت و دکل نفتی دزدیده می شود و حتی جرات نمی کنند اسم دزدان را بگویند و در شرایطی که دو باند اصلی رژیم همین خامنه ای و رفسنجانی بر سر چپاول مردم مانند سگ گربه به جان هم افتاده اند قوه قضاییه هم لابد برای قدرت نمایی به وسیله رئیس زندانش باید چند گوشی موبایل بگیرد… اقتدار نظام است دیگر

شاهین ذوقی تبار زندانی سیاسی زندان رجایی شهر کرج (گوهردشت)

hassan-sadeghi01

نامه به شورای حقوق بشر سازمان ملل

حسن صادقی زندانی سیاسی بند۴سالن ١٢ زندان رجایی شهر کرج ( گوهردشت) 

روز چهارشنبه پانزدهم اردیبهشت ماه که قرار بود برای ملاقات بروم، از طریق نگهبانان و مأموران زندان متوجه شدم که مرا ممنوع ملاقات کرده اند و کار به همین جا خاتمه نیافته و از نگهبانان دیگری شنیدم که پسرم را هم که برای ملاقات آمده بود، دستگیر کرده، او را با دستان بسته برده و ماشینش را هم بازرسی و تفتیش کرده و علاوه بر آن موبایل شخصی او را گرفته و همه اطلاعات شخصی داخل موبایلش را هم تخلیه کرده اند… گویا این اقدامات غیرقانونی و غیرانسانی تا ساعتها ادامه داشته و او را تا ساعت ۵ عصر تحت بازجویی، توهین، تحقیر و در بازداشت نگه داشته اند… از آنجایی که هیچ مرجع تظلم خواهی برای ما که تنها اتهاممان خویشاوندی با اعضای شورای ملی مقاومت و سازمان مجاهدین است، وجود ندارد، از آن مرجع بین المللی استمداد می طلبم… این حکومت و ماموران زندان ( بطور مشخص مردانی رئیس زندان و مروی رئیس حفاظت اطلاعات زندان ) هر بلایی را بر سر زندانیان می آورند و در مقابل هیچ کس هم پاسخگو نیست… در همین مورد حتی پسرم که یک روز هفته را به زندان اوین برای ملاقات مادرش می رود و یک روز دیگر برای ملاقات من، هم دستگیر، بازجویی و تفتیش می کنند لابد به این بهانه که چه اطلاعات مهمی را در داخل گوشی موبایل ذخیره و قرار است به من بدهد. کجای دنیا چنین چیزی باور کردنی است که حتی ملاقات کننده هم در ملاقات عزیزانش وقتی می خواهد وارد زندان شود، هیچ امنیتی ندارد… لازم به ذکر است که اینجانب هم وقتی برای ملاقات همسرم رفته بودم دستگیر و به ١۵ سال زندان محکوم شدم، تصورش را بکنید بر سر زندانیان چه می آورند…؟؟ لطفا صدای ما زندانیان را بشنوید….!!!

رونوشت به : – گزارشگر ویژه حقوق بشر جناب دکتر احمد شهید

– گزارشگران بدون مرز

پارلمان اروپا

baghani

استقبال معلمین شریف زابل از باغانی تبعیدی

روز چهارشنبه ١۵ اردى بهشت١٣٩۵، روز دوشنبه ١٣اردى بهشت، جمعی از معلمان زابل از علی اکبر باغانی نایب‌رئیس کانون صنفی معلمان ایران استقبال کردند.

بنابه گزارش سایت خبرى نگاه ، على اکبر باغانى که پس از آزادی از زندان، برای ١٠سال به شهر زابل تبعید شده است، جمعى از معلمان زابل استقبال به‌عمل آوردند.

گفتنى است،وى یکی از پیشکسوتان مدافع حقوق معلمین ایران می‌باشد که به دفعات توسط دیکتاتوری آخوندی زندانی شده است. علی اکبر باغانی در بیدادگاههای رژیم آخوندی به‌ریاست دژخیم پیر عباسی، به اتهام ”تبلیغ علیه نظام “به یک‌سال حبس تعزیری و ۱۰ سال تبعید به شهرستان زابل محکوم شده است.

لازم به یاد آورى است، علی اکبر باغانی همراه با اسماعیل عبدی و محمود بهشتی لنگرودی در سال ١٣٨٩ نیز توسط

ا طلاعات بدنام آخوندی دستگیر و به مدت ۲ ماه در سلولهای انفرادی ٢٠٩ زندانی گردیده بودند.

CSTRO7BXAAAv8Zi

ملاقات با خانواده به چه قیمتی؟

صالح کهندل زندان  رجایی شهر

در شرایطی که سیستم پوسیده و فاسد دستگاه ولایت فقیه روزهای پایانی خود را رقم می زند و هر روز نسبت به روز قبل خبرهای بیشتری از دزدی و اختلاس کلان توسط مهره های ریز و درشت رژیم در رسانه ای خودشان موج می زند و مقامات در دزدی و غارت از همدیگر سبقت می گیرند. روز چهارشنبه ١٣٩۵/٢/١۵ مرا برای ملاقات با خانواده صدا کردند. هر چند که من به مدت ۶ سالی ملاقات حضوری ندارم و این بار هم ملاقات کابینی بود.

از داخل بند تا بند ملاقات چهار بار مورد بازرسی بدنی شدم و مزدوران برای اینکه مرا تحقیر بکنند قصد لخت کردن من بین سایر زندانیان بودند و این امر زشت در صورتی است که خودشان به خوبی مطلع هستند من در مدت ١٠ سالی که در زندان هستم مرتکب هیچ گونه خلاف زندانی حتی از نوع ارتجاعی خودشان هم نشدم و تنها خلاف من از دیدگاه آنها کارهای سیاسی می باشد که به همین خاطر بارها به وزارت اطلاعات منتقل و ماهها در انفرادی شکنجه شدم لذا برای اینکه از توهین و تحقیر نسبت به خود و خانواده ام اندکی بکاهم تصمیم گرفتم بعد از این دیگر به ملاقات نروم و از تمام خانواده در خواست می کنم که از این تاریخ به بعد دیگر به ملاقات من نیایند و پیشاپیش از خانواده خود طلب پوزش می کنم که دیگر بیش از این نمی توانم حقارت و تحقیر را تحمل بکنم.

صالح کهندل زندان جهنمی رجایی شهر

١۵ اردى بهشت ماه ۱۳۹۵

Untitled_0

حسین رونقى از زندان اوین آزاد شد

روز چهارشنبه ١۵ اردى بهشت ماه ١٣٩۵ حسین رونقى ملکى پس از ۴١ روز اعتصاب خوراک از زندان آزاد شد.

بنابه گزارش سایت خبرى نگاه ، حسین رونقى پس از ۴١ روز اعتصاب خوراک از زندان اوین آزاد شد.

گفتنى است، حسین رونقی ملکی (زاده ۱۴ تیر ۱۳۶۴ در ملکان) فعال حقوق بشر، فعال دانشجویی ،وبلاگ نویس، زندانی سیاسی و مسئول کمیته مبارزه با سانسور در ایران «ایران پروکسی» است و هم چنین دارای سابقه بازداشت و زندان می‌باشد. حسین رونقی با نام مستعار بابک خرمدین در ایران به وبلاگ نویسی می‌پرداخت، وی همچنین در زمینه برنامه‌نویسی و ساخت وبلاگ و عبور از فیلترینگ تخصص داشته و در زمینه مبارزه با سانسور در فضای سایبری ایران تلاش‌های گسترده‌ای انجام داده است. این فعال حقوق بشر آذری زبان، زاده شهر ملکان در آذربایجان شرقی و دانشجوی رشته نرم‌افزار کامپیوتر دانشگاه آزاد اراک است.

mohammad-mozafari-1

دادگاه محمد مظفرى امروز برگزار شد

روز ١۴ اردى بهشت ١٣٩۵دادگاه رسیدگی به اتهامات محمد مظفری  به ریاست قاضی صلواتی برگزار شد.

بنابه گزارش سایت خبرى نگاه، اتهامات مظفری در این پرونده، تبلیغ علیه نظام، اجتماع و تبانی، عضویت در سازمان دانشجویان و دانش اموختگان جبهه ملی ایران، توهین به رهبری، حمایت از زندانیان سیاسی و خانواده انها، حمایت از مادران پارک لاله و استفاده و نگهداری تجهیزات ماهواره ای عنوان گردیده است. 

لازم به ذکر است، در این دادگاه وکلای وی دکتر نعمت احمدی و زینب مظفری حاضر بودند و با دفاغ از موکل خود لایحه دفاعیه را به دادگاه ارائه نمودند.

گفتنى است، محمد مظفری ۲۶ بهمن ماه سال ۹۳ بازداشت و به بند دو-الف، بازداشتگاه اطلاعات سپاه پاسداران در زندان اوین، منتقل شد. او پس از سه ماه و با پایان بازجویی ها به بند هشت منتقل و بیست و یکم تیرماه ۱۳۹۴ پس از پنج ماه بازداشت موقت به قید وثیقه آزاد شد.

على رضا گلى پور

شرایط بحرانی وضعیت جسمى علیرضاگلیپور

به گزارش کانون حمایت از فعالان سیاسی و عقیدتی ایران زندانی سیاسی، علیرضا گلیپور که مبتلا به تومور سرطانی در ناحیه ریه است٫مدتیست که دچار خونریزیهای مکرر، شدید و بی وقفه در ناحیه بینی می شود. پزشکان در خصوص بیماری وی اعلام کرده اند که مقاومت بدن این زندانی پایین آمده و نیازبه جراحی فوری دارد. مسئولین دست اندر کارزندان هزینه این عمل ضروری را تقبل نکرده وانجام این جراحی را برعهده زندانی و خانواده اش گذاشته اند. آنها همچنین مانع از هواخوری این زندانی میشوند واین درحالی است که علیرضا با شرایط حاد بیماری نیازمبرم به هواخوری روزانه دارد. وی قبلا نیز بدلیل مشکلات مشابه جسمی مورد عمل جراحی قرار گرفته بود.علیرضا گلی پور که در بند ۷ زندان اوین بسر میبرد از سال ٩١ بدلیل اتهاماتى از قبیل “ارتباط با دول متخاصم” و”خروج اطلاعات شرکت ارتباطات سیار ” و “خروج اطلاعات زندانیان سیاسی” و کمک به افراد تحت تعقیب و “فاش کردن ماجرای غیر اخلاقی و فساد مالی سرهنگ محرابی رئیس پلیس امنیت تهران بزرگ” و موارد مشابه دیگر در بازداشت بسر می برد.طی این مدت مورد آزار و شکنجه فراوان قرار گرفته و با تهدیدات بسیار در مورد تجاوز و فشار به اعضای خانواده و آزار خانواده اش روبرو بوده و هست

اعتصابغذای بیش از ۳۰۰ معلم  در همراهی با معلمان  دربند

به گزارش سایت حقوق معلم و  کارگر ،همزمان با روز معلم، ۱۲ اردیبهشت ماه، جمعی از  فرهنگیان  اعلام کرده اند که با هدف همراهی با معلمان دربند که در اعتصاب غذا به سر می برند، ۱۳ و ۱۴ اردیبهشت ماه، اعتصاب غذا خواهند کرد.خانواده ی محمود بهشتی لنگرودی نیز از روز ۱۲ اردیبهشت در اعتصاب غذا به سر میبرند.دوازدهم اردیبهشت ماه،  دوازدهمین روز اعتصاب غذای محمود بهشتی و سومین روز اعتصاب غذای اسماعیل عبدی بود.متن نامه ای که ضمن آن معلمان برای اعلام همبستگی با همکاران زندانی خود اعلام اعتصاب غذا کرده اند به شرح زیر است:

به نام خداوند جان و خرد

ناله را هرچند می خواهم که پنهان برکشم

سینه می گوید که من تنگ آمدم فریاد کن

یاران!

ما هم با خانواده جناب بهشتی در اعتصاب غذا همراهی خواهیم کرد.به همان مواردی که جناب بهشتی و جناب عبدی در اعتراض به آنها در اعتصاب غذا هستند ما هم اعتراض داریم .آیا تقاضای زیادی است که معلمان عدالت خواهی که به ناروا بازداشت و محبوس کرده اید، مطابق اصل ۱۶۸ قانون اساسی، درخواست برگزاری دادگاه علنی با حضور هیات منصفه دارند ؟ما که خود صراحتا می گوییم اعتراض ما بر مرگ عدالت در این سرزمین است چرا شما درصدد دادن نشانی غلط هستید؟در کجای جهان فعالیت صنفی و اعتراضات معلمان اقدام علیه امنیت ملی است؟کجا معلمان عدالت خواه ایران موافق به خطر افتادن امنیت ملی هستند که شما چنین اتهام ناروایی را برآنها وارد می کنید؟ جز اینکه با چنین اتهام ناروایی بخواهید احکام سنگین خود را توجیه کنید.جای بسی تاسف است که آنچنان به معلمان اطمینان دارید که فرزندانتان را با طیب خاطر به آنها می سپارید ولی همین که از حق خود دم زدند آنها را که رسولان تنویر افکارند، مشوش کننده اذهان می نامید.براستی در کجای جهان اعتراض به حق و حقوق صنفی، آن هم توسط فرهیخته ترین قشر جامعه، حتی یک روز زندان دارد که شما سالها معلمان بی گناه را زندانی می کنید؟این همه ستم قابل تحمل نیست و ما امضا کنندگان این نامه ، روزهای دوشنبه و سه شنبه ۱۳ و ۱۴ اردیبهشت ۹۵ در اعتصاب غذا، یاران دربندمان را همراهی خواهیم کرد.اسامی معلمان امضاکننده به شرح زیر است:نادر قدیمی ۲_ محمود جلیلیان ۳_ محمد بلوهر ۴_یوسف رفاهیت ۵_علیرضا مرادی ۶_محمد زوالفیان ۷_هادی صادقی شفق ۸-هادی شیری ۹_حمید رضا جباری ۱۰_ جعفر محمودی ۱۱- جلال نباتی ۱۲_ خدیجه شیدایی ۱۳-ایوب محمدی ۱۴ _ شیدا رضایی ۱۵- شیوا عاملی راد ۱۶_ شهلا مهرپویا ۱۷_ میراقا رضا زاده ۱۸_ لقمان ویسی ۱۹_ شعبان محمدی ۲۰_ حسن رضا رحیمی ۲۱- ولی میرزاسیدی ۲۲_ امیر گلپریان ۲۳_ محمدرضا بهنام نژاد ۲۴_ موسی الرضا جلیلی ۲۵_ ناصر عافیتی ۲۶_ سید اصغر ناقدی ۲۷_ سید هاشم خواستار ۲۸_ رضا مسلمی ۲۹_ فرشته خواجه وند ۳۰ _سعید شوکتی ۳۱_ تیمور باقری کودکانی ۳۲_ حبیب رضاپور لاسکی ۳۳_ منیژه آزادی ۳۴_ شهرزاد علم باز ۳۵ _ عزیز قاسمزاده ۳۶ – اسکندر لطفی ۳۷- شهرام جمالی ۳۸_ مریم بابایی ۳۹_ مجتبی گودرزی ۴۰_محسن رضایی ۴۱_محمود صدیقی پور ۴۲- سعید رضایی ۴۳_ مرتضی آقا بیگی ۴۴_ معصومه دهقان ۴۵_ زهرا رحیمی ۴۶_ مرضیه درود ۴۷_پروین سلیمی ۴۸_سمانه محبی ۴۹_ مهدی سعیدی ۵۰_سارا سیاهپور ۵۱_ پروانه ال بویه ۵۲_ فریده فرخنده ۵۳_ علیرضا عظیمی ۵۴_ پروین اسفندیاری ۵۵_نزهت نیسانی ۵۶_محمدرضا زمانی ۵۷_زینب پرنیان ۵۸_ صادق رضایی ۵۹- احمد ایران پناه ۶۰_سعید سعادتی پور ۶۱_عباس یگانگی ۶۲_ابراهیم محمودی ۶۳_ صاحب پور عابد ۶۴_ امید قربانی ۶۵_ عبدالله مرادی ۶۶_ حافظ کریمیان ۶۷_ علیرضا ملایری ۶۸- مهدی صمدیان ۶۹- احسان رضایی ۷۰- صاحب پور عابد ۷۱-علی پیروز ۷۲-فرنوش احمدی ۷۳-ملیحه کریم الدینی ۷۴-مریم رنود ۷۵- نرگس ملک زاده ۷۶_ امیر علیزاده ۷۷- جبار دوستی ۷۸- محمود صفدری ۷۹-مهدی طاهرخوانی ۸۰-صدیقه پاک ضمیر ۸۱-احمد حیدری ۸۲-معصومه دهقان ۸۳-لیلا ملکی ۸۴-ناهید شریفی ۸۵-سارا ملک ۸۶-افسانه عبدالملکی ۸۷-آدینه بیگی ۸۸-سارا بهشتی ۸۹-نعمت گراوند ۹۰-مسعود زینال زاده ۹۱-فرزانه ناظران پور ۹۲-محمد تقی فلاحی ۹۳-محمد تیموری ۹۴-اسماعیل جعفری ۹۵-کورش پاشا ۹۶-داود عباسی ۹۷-طاهره میثمی ۹۸-رحمن عابدینی ۹۹-فرحناز حیدری ۱۰۰-کیوان قدامی ۱۰۱-مرجان کیخسروی ۱۰۲-محمد دهقانی ۱۰۳-ابوذر بهشتی ۱۰۴-بهادر اخلاقی ۱۰۵-فروغ فریدونی ۱۰۶- زهره گچکاران ۱۰۷-حمزه شیخه پور ۱۰۸-محمد حبیبی ۱۰۹-جعفر ابراهیمی ۱۱۰-یاسر ریگی ۱۱۱-زینب بیگی ۱۱۲-ابوالفضل کیایی ۱۱۳-ناصر محمدزاده ۱۱۴-خانم باغانی ۱۱۵- غفار دیندار ۱۱۶-ملیحه ( صغری) کریم الدینی ۱۱۷-حسن جعفری ۱۱۸- علی حاجی ۱۱۹-شهریار نادری ۱۲۰- امیر لعل محمدی ۱۲۱-سهیلا زنگنه ۱۲۲-حبیب مراد علی بیگی ۱۲۳- مسعود نیکخواه ۱۲۴- محبوبه فرح زادی ۱۲۵_ لطیف روزیخواه ۱۲۶-حمزه علی نصیری ۱۲۷-سیدغیاث نعمتی ۱۲۸-داود بهشتی ۱۲۹_ مرتضی پرورش ۱۳۰_ ایرجانصاری ۱۳۱-شوگار فاتحی ۱۳۲_مصطفی حق مرادی ۱۳۳_زهرا شاهسوند ۱۳۴_امنه رضایی ۱۳۵_حمید پرویز ۱۳۶-عبدالرضا برزیده ۱۳۷_حیدر ایمانی ۱۳۸_میلاد نوروزی ۱۳۹امیر مسعود شالچی ۱۴۰_مصطفی افشار ۱۴۱_حسن کرمی ۱۴۲_یحیی تسلیمی ۱۴۳_سیروس زارعی ۱۴۴_عبدالله کاووسی ۱۴۵_صفدر احمدی ۱۴۶_جعفر حسنی ۱۴۷_رسول هنری ۱۴۸_احد پیراسته ۱۴۹_فاضل هلالی ۱۵۰_ جعفر موسوی ۱۵۱-لیلا کهنه پوشی ۱۵۲-محمد زارعی ۱۵۳-محمد رضا دهقانی ۱۵۴-سعید اصلانی ۱۵۵-اکبر زارعی ۱۵۶-هاجر فکوری۱۵۷-مجید اینانلو۱۵۸-اشرف مراد علی بیگی۱۵۹-سید حسن حسینی۱۶۰-تیمور خرسند۱۶۱-محمد اسماعیل زاده ۱۶۲-محمد هاشمی۱۶۳-بهاره احمدی ۱۶۴حسین تاجران۱۶۵-مجید کریمی۱۶۶-عزیز ناصری۱۶۷-محمد یعقوبی ۱۶۸-محمد حسن پوره۱۶۹-عشوه مهری۱۷۰-یاسمن امیر کیایی۱۷۱-بهناز صادقیان۱۷۲-حوری فخیمی۱۷۳-صابر ممبینی۱۷۴-اعظم خادمیان۱۷۵-فردوس مرادی۱۷۶-مرتضی عالمی۱۷۷-محمد رضا غضنفری۱۷۸-فاطمه مرادی۱۷۹-سجاد طلوعی۱۸۰-قاسم فلاح ۱۸۱-مقداد مراد علی بیگی۱۸۲-نسرین صالحی۱۸۳-ابراهیم ادیبی۱۸۴-حسن باقری۱۸۵-محمود اسیابانی۱۸۶-احمد برقراری۱۸۷-کتایون کمیابی۱۸۸-روح الله مرادی مهر۱۸۹-فاطمه اخوان ۱۹۰-نصرالله مراد علی بیگی ۱۹۱-صبورا صادقیان ۱۹۲-عارف فاتحی۱۹۳-ولی محمد شاملو۱۹۴-اردلان شهشهان۱۹۵-علی رضا سجادی ۱۹۶ا-شهابی۱۹۷-حبیب الله زندی۱۹۸-اسفندیار شهابی نژاد۱۹۹-علی حشمتی کلهر۲۰۰-منوچهر اقا بیگی۲۰۱-مهرزاد نظری پور۲۰۲-زهرا احمدی۲۰۳-لیلا ملکی۲۰۴-مهدی سعیدی۲۰۵-سعید عزتی۲۰۶-سیما سلمانی۲۰۷-رخشنده شانسی۲۰۸-امنه باقری۲۰۹-محمد دعاچی۲۱۰-سودابه پور حصیری۲۱۱-پروین حاجی زاده ۲۱۲-رضا رحیمی۲۱۳-اقدس مومنی ۲۱۴-سپهر بامداد۲۱۵-قاسم شکری زاده ۲۱۶-احمد نور۲۱۷-ازاده شیر کوند ۲۱۸-رضا شهابی۲۱۹-مریم ایزدیان ۲۲۰-رضا اقا محمدی ۲۲۱-معصومه قاسمی۲۲۲-زهرا اسد الهی ۲۲۳-سهیلا شریفی۲۲۴-حبیب الاحسینی۲۲۵-معصومه سید نژاد ۲۲۶-مریم اخوند زاده ۲۲۷-عیسی اسماعیل پور۲۲۸-نسرین چراغی۲۲۹-رضا عبدی ۲۳۰-محمد رضا بهنام نژاد ۲۳۱-زینب سپهری۲۳۲-کیوان دامیان۲۳۳-زهرا خماریان ۲۳۴-یوسف نژاد۲۳۵-گلرخ ابراهیمی ۲۳۶-مصطفی رحمانی ۲۳۷-مجید لنگرودی ۲۳۸-ادریس خسروی زاده ۲۳۹-علی پیروز ۲۴۰-محسن طریقی ۲۴۱-عادل شکری ۲۴۲-یوسف زارعی ۲۴۳-فاطمه دارابی۲۴۴-فریبا انصاری۲۴۵-حسن نورزاد ۲۴۶-نقی امینی ۲۴۷-مرتضی فاتحی نیا- ۲۴۸ گراوند ۲۴۹- رفعت سحرخیز ۲۵۰- مدینه حقیقت ۲۵۱- پروین منصوری ۲۵۲- حجت ایوبی ۲۵۳- نصراللهی ۲۵۴- مرتضی پرورش ۲۵۵- آرزو شاطاهری ۲۵۶- ناهید خلیل نژاد ۲۵۷- محمدحسن کریمی ۲۵۸- محبوبه فرح زادی ۲۵۹- احمد میرزایی ۲۶۰- مرتضی روزبهانی ۲۶۱- مهدی قدرتی ۲۶۲- امین الله قنواتی ۲۶۳- عقیل نظیری ۲۶۴- محمود صفدری ۲۶۵- فریدون حاتمی ۲۶۶- آمنه رضایی ۲۶۷- سمیه شهریسوند ۲۶۸- بهروز حسینی ۲۶۹- احمد محمدی راد ۲۷۰- منوچهر محمدپور- ۲۷۱- علی فتح خواه ۲۷۲- نبی الله باستان فارسانی ۲۷۳- حسن باقری ۲۷۴- لیلا همتی زاده ۲۷۵- سعید کرد کریمی ۲۷۶- محمد طلوعی ۲۷۷- سیمین سیری ۲۷۸- مهدی سعادتی ۲۷۹- شعله پاکروان ۲۸۰- مهدی شوهانی ۲۸۱- زهرا ملاکریمی ۲۸۲- نسرین خوانساری ۲۸۳- سیامک قدیری ۲۸۴- یاسمن داداش خواه ۲۸۵- بهزاد قوامی ۲۸۶- مهاباد مظهری ۲۸۷- شنو اسدی ۲۸۸- عرفان منوچهری ۲۸۹- موسی فتاحی زاده ۲۸۹- فاروق نرگسی ۲۹۰- مریم بابایی ۲۹۱- سیدحیدر هوشمند- ۲۹۲- زاهد مجیدی ۲۹۳- علی رمضانی ۲۹۴- احمد فرد ۲۹۵- سعید مهدی زاده ۲۹۶- علی اکبر ابراهیمی ۲۹۷- شیرین احمدی ۲۹۸- جواد بشیری ۲۹۹- معینی ۳۰۰- نسرین پور ۳۰۱- مژگان طاهرخانی ۳۰۲- شیرین رضایی ۳۰۳- رضا عسگری ۳۰۴- نصرت نوروزی ۳۰۵- روح الله صابریان ۳۰۶- مرجان کیخسروی ۳۰۷- احمد نور ۳۰۸- ترابی ۳۰۹- فرحناز حیدری ۳۱۰- مریم امیری ۳۱۱- رفعت شهابی ۳۱۲- فاطمه پاکیزاده ۳۱۳- سیدحسین رییس زاده ۳۱۴- امینی ۳۱۵- ابوالفضل کیایی ۳۱۶- لیلا سلیمی ۳۱۷- یوسف نژاد- ۳۱۸- مریم کرمانی پور ۳۱۹- قاس۳۱۹- قاسم شکری زاده ۳۲۰- وحید دهسری ۳۲۱- سوسن احمدی ۳۲۲- فرحناز حیدری ۳۲۳- افشین حاصلی ۳۲۴- فریده فرخنده ۳۲۵- داوود عباسی ۳۲۶- مانیا خلیلی پور ۳۲۷- بهمن جمشیدی ۳۲۸- فاطمه رستمی ۳۲۹- آرین قربانپور ۳۳۰- عبدالله فیض اللهی ۳۳۱- اشرف خیرخواه ۳۳۲- احمد ایران پناه ۳۳۳- محمد کریم صالحی ۳۳۴- اسکندر لطفی ۳۳۵- جلال قمری ۳۳۶- غلامرضا عمرانی پور ۳۳۷- داود آقامهدی ۳۳۸- محمد شیری ۳۳۹- فرهاد شادی ۳۴۰- زهرا احمدی ۳۴۱- محمدحسن پوره ۳۴۲- محمد داستان ۳۴۳- نسیم کایدی ۳۴۴- محسن ثقفی ۳۴۵- زارعشاهی ۳۴۶- مسعود نیکخواه ۳۴۷- عبدالرضا امانی فر ۳۴۸- مهران موایی ۳۴۹- علی بابایی ۳۵۰- فرهاد رحمانی ۳۵۱- علیرضا افکند ۳۵۲- مرضیه زائین دشت ۳۵۳- آزاده شیرکوند ۳۵۴- حسین سلیمانی ۳۵۵- علیرضا مرادی ۳۵۶- م.ر تقی زاده ۳۵۷- مرتضی الیاس

download-1-259x170

بازداشت حسین آذر گشب روز جهانی کارگر

روز سه شنبه ١۴ اردى بهشت ماه ١٣٩۵حسین آذر گشب روز جهانی کارگر بازداشت و به اوین برده شد.

بنابه گزارش سایت خبرى نگاه، حسین آذر گشب روز جهانی کارگر بازداشت و به اوین برده شد.

گفتنى است،روز شنبه١اردیبهشت ١٣٩۵، حسین آذر گشب از معلمین و فعالین جمعیت دفاع از کودکان کار، مقابل ساختمان خانه کارگر توسط نیروهای امنیتی دستگیر و به بازداشتگاه اوین منتقل شد.

تا کنون اطلاعی از وضعیت و دلایل بازداشت این فعال حقوق کودک در دست نیست.

download (1)

هشدار اعدام ٢٧ زندانى در زندان رجایى شهر

روز گذشته رئیس بند چهار زندان رجایی‌شهر کرج با حضور در سالن ۱۰ این بند به زندانیان سنی مذهب محکوم به اعدام اعلام کرد حکم همه آنان به اجرای احکام رفته‌است و احتمال اجرای حکم‌تان بسیار زیاد است. اگر نامه عفو می‌خواهید زودتر بنویسید.

بنابه گزارش سایت خبرى نگاه به نقل از هرانا، روز شنبه ۱۱ اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۵، مسئول بند چهار زندان رجایی‌شهر کرج، آقای شجاعی، با حضور در سالن ۱۰ این زندان که ۲۷ زندانی سنی‌مذهب با حکم‌های تایید شده اعدام نگهداری می‌شوند اعلام کرده است “حکم همه به اجرای احکام رفته‌است و احتمال اجرای حکم‌تان بسیار زیاد است. اگر نامه عفو می‌خواهید بنویسید زودتر انجام دهید، نمی‌خواهم بعدا عذاب وجدان داشته‌باشم.

این زندانیان اهل سنت از سوی دستگاه قضاییه با اتهاماتی نظیر اقدام علیه امنیت ملی”، “تبلیغ علیه نظام”، “عضویت در گروه‌های سلفی”، “افساد فی‌الارض” و “محاربه” به اعدام محکوم شده اند و درباره جزئیات و فعالیت های آنان از سوی مسئولین و ارگان های قضایی شفاف‌سازی نشده است.

اکثر این زندانیان در سال‌های ۸۸ تا ۹۰ در کُردستان توسط مأموران وزرات اطلاعات بازداشت شده و پیش از محاکمه، بدون دسترسی به وکیل و یا ارتباط با خانواده، برای چندین ماه در سلول انفرادی نگهداری می‌شده‌اند و این نگرانی وجود دارد که آنها در این دوران شکنجه شده و یا مورد بدرفتاری قرار گرفته‌اند.

بر اساس اطلاعاتی که در اختیار هرانا قرار گرفته، اکثر متهمین اتهام شرکت در مبارزات مسلحانه را رد کرده و گفته اند تنها به دلیل اعتقادات خود و فعالیت‌هایی همچون شرکت در جلسات مذهبی و پخش مطالب مذهبی دستگیر شده‌اند

گفتنی است که دست کم یک زندانی در این لیست به نام برزان نصرالله زاده در زمان دستگیری کمتر از هیجده سال داشته است.

اسامی ۲۷ زندانی اهل سنت محکوم به اعدام در زندان رجایی‌شهر کرج:

۱- ﮐﺎﻭﻩ ﻭﯾﺴﯽ

۲- ﺑﻬﺮﻭﺯ ﺷﺎﻧﻈﺮﯼ

۳- ﻃﺎﻟﺐ ﻣﻠﮑﯽ

۴- ﺷﻬﺮﺍﻡ ﺍﺣﻤﺪﯼ

۵- ﮐﺎﻭﻩ ﺷﺮﯾﻔﯽ

۶- ﺁﺭﺵ ﺷﺮﯾﻔﯽ

۷- ﻭﺭﯾﺎ ﻗﺎﺩﺭﯼ ﻓﺮﺩ

۸- ﮐﯿﻮﺍﻥ ﻣﻮﻣﻨﯽ ﻓﺮﺩ

۹- ﺑﺮﺯﺍﻥ ﻧﺼﺮﺍﻟﻠﻪ ﺯﺍﺩﻩ

۱۰- ﻋﺎﻟﻢ ﺑﺮﻣﺎﺷﺘﯽ

۱۱- ﭘﻮﺭﯾﺎ ﻣﺤﻤﺪﯼ

۱۲- ﺍﺣﻤﺪ ﻧﺼﯿﺮﯼ

۱۳- ﺍﺩﺭﯾﺲ ﻧﻌﻤﺘﯽ

۱۴- ﻓﺮﺯﺍﺩ ﻫﻨﺮﺟﻮ

۱۵- ﺳﯿﺪ ﺷﺎﻫﻮ ﺍﺑﺮﺍﻫﯿﻤﯽ

۱۶- ﻣﺤﻤﺪ ﯾﺎﻭﺭ ﺭﺣﯿﻤﯽ

۱۷- ﺑﻬﻤﻦ ﺭﺣﯿﻤﯽ

۱۸- ﻣﺨﺘﺎﺭ ﺭﺣﯿﻤﯽ

۱۹- ﻣﺤﻤﺪ ﻏﺮﯾﺒﯽ

۲۰- ﻓﺮﺷﯿﺪ ﻧﺎﺻﺮﯼ

۲۱- ﻣﺤﻤﺪﮐﯿﻮﺍﻥ ﮐﺮﯾﻤﯽ

۲۲- ﺍﻣﺠﺪ ﺻﺎﻟﺤﯽ

۲۳- ﺍﻣﯿﺪ ﭘﯿﻮﻧﺪ

۲۴- ﻋﻠﯽ ﻣﺠﺎﻫﺪﯼ

۲۵- ﺣﮑﻤﺖ ﺷﺮﯾﻔﯽ

۲۶- ﻋﻤﺮ ﻋﺒﺪﺍﻟﻠﻬﯽ

۲۷- ﺍﻣﯿﺪ ﻣﺤﻤﻮﺩﯼ

sh

ندامـــتگاه شهــــــــــــرری، زندانی که باید اصــلاح و یا تعطــیل گردد

 موضوع دیگر تفکیک متهمان از محکومان می باشد، برابر اصول دادرسی عادلانه ((یکی از مقولات حقوق بشر) موضوع  بند ٢ ماده ١٠ میثاق بین‌المللی حقوق مدنی و سیاسی (مصوب مجمع عمومی سازمان ملل) که در تاریخ ١٣۵۴/٢/١٧ به تصویب مجلس کشورمان نیز رسیده، متهمان باید از محکومان جدا نگهداری شوند و ماده ۵۱۴

قانون آیین دادرسی کیفری جدید (متاسفانه باوجود تصویب هنوز لازم الاجرا نشده) نیز در این باره می‌گوید که نگهداری محکومان و متهمان در یک مکان ممنوع است. چه اینکه متهمان کسانی هستند که هنوز مرحله دادرسی آنها تمام نشده و دادگاه ایشان هنوز برگزار نگردیده است و این امکان وجود دارد که پس از برگزاری دادگاه تبرئه شوند.

 همانطور که گفته شد، درست است که باید هدف قانونگذار از مجازات با همه ویژگی‌هایی که  بدان که اشاره شد تامین گردد و بزهکار جزای عمل ضد اجتماعی خود را ببیند. اما نباید فراموش کرد که بزهکار را نباید زجرکش کرد و در هر صورت او نیز یک انسان است که به دلایلی در حالت خطرناک قرار دارد و در واقع نوعی بیمار است که در کنار مجازات باید مداوا گردیده و حدالامکان به جامعه بازگردانده شود. از این رو، صرف نظر از اینکه اصل قانونی بودن جرایم و مجازات‌ها باید در خصوص ایشان رعایت گردد و از برخورد سلیقه‌ای با ایشان پرهیز شود، شرایطی باید در زندان‌ها حاکم باشد که کرامت انسانی آنها نیز محترم شمرده شود. بنابراین در هیچ قانونی نیامده است که به دلیلی زندانی سیاسی یا دیگر زندانیان باید به زندانی دیگر تبعید شوند و یا برخی بزهکاران باید در مکانی نگهداری شوند که امکانات بهداشتی خوبی ندارد، پزشک نداشته باشد، کمیت غذا آنچنان باشد که زندانیان سیر نشوند و باوجود ‌کیفیت بغرنج آن مجبور به خوردن آن باشند، آب خوردن شور باشد، وضیعت استحمام در زندان بطوری باشد که زندانیان از امکان استحمام بطور معمول محروم باشند، مکانی را که قبلا دامداری بوده به زندان تبدیل نمایند. بله همانطور که گفته شد هیچکدام از این موارد در قانون به عنوان مجازات تعیین نشده و هیچیک از موارد یادشده موجب اصلاح یا مداوای بزهکار و بازگرداندن ایشان به اجتماع نمیشود.

در پایان یادآور می‌شود، شاید اگر برخی متهمان و محکومان سیاسی به این زندان منتقل نمی‌شدند فریاد بی صدای زندانیان شهرری به ما هم نمی‌رسید، این زنان محکوم که برخی از آنان فقط به علت یک لحظه غفلت سالهاست که در بند می‌باشند، آنقدر به وضعیت موجود عادت کرده‌اند و مظلوم واقع شدهاند که خود من که از موکلانم در آنجا بوده‌اند، تا پیش از تبعید برخی زندانیان امنیتی به این زندان، نسبت به وضعیت آنان بیتوجه بودم و از این بابت احساس گناه می‌کنم.

ما در تعطیلات نوروز بسر می‌بریم و اغلب در جایی گرم و نرم و غافل از بزرگترین نعمت‌ها که آزادی و سلامت است، اما فراموش نکنیم که برخی همنوعان ما هرچند بزهکار دارای حق زندگی، اصلاح خود و جبران گذشته هستند و در هر صورت باید با آنان بطوری رفتاری گردد که کرامت انسانی آنان محترم شمرده شود. 

از این رو پیشنهاد میگردد؛ این ندامتگاه یا برای همیشه تعطیل شود و یا بطور اساسی اصلاح گردد در غیر این صورت بیم یک فاجعه انسانی می رود. بنابراین از همه فعالان حقوق بشر تقاضا می‌گردد، نسبت به انعکاس وضیعت نا به سامان زندان زنان شهرری از هر تلاشی فروگذار نکنند.

 ادامه دارد…..

با تقدیم احترام محمد مقیمی وکیل پایه یک دادگستری و کارشناس ارشد حقوق بشر

وحید نصیرى صیادى به قید وثیقه آزاد شد

روز شنبه ١١ اردى بهشت ماه ١٣٩۵وحید نصیری صیادی  با قید وثیقه ۵۰۰ ملیون تومانی آزاد شد.

بنابه گزارش سایت خبرى نگاه، ساعاتى پیش وحید نصیرى از زندان اوین آزاد شد.

گفتنى است،وحید صیادى سال گذشته در مرداد ماه بجرم توهین به مقدسات درفضاى مجازى بازداشت و

پس از دوماه با وثیقه آزاد شد و بار دیگر در تاریخ ٢٢ مهرماه سال ٩۴ توسط وزارت اطلاعات دستگیر و به مدت یکماه در بازداشتگاههای این وزارتخانه مورد بازجویی بوده است پس از آن به ندامتگاه رجایى شهر کرج منتقل گردید سرانجام هفته گذشته وى به بند هشت زندان اوین فرستاده شد ، وحید صیادى امروز به اتهام توهین به مقدسات , توهین به رهبر و تبلیغ علیه نظام در شعبه پانزده دادگاه انقلاب به ریاست قاضی صلواتی محاکمه شد . قاضی صلواتی اعتراضی به دادستان بابت عدم انعکاس اتهام وی در مورد ارتباط این زندانی سیاسی با گروههای معاند مطرح نموده است.

محکومیت على رضا بابایى  پس از بازگشت از دانمارک

روز شنبه ١١اردى بهشت ١٣٩۵على رضا بابایى زندانى سیاسى ، پس از مراجعت از کشور دانمارک باز داشت و به یک سال زندان وهشتاد ضربه شلاق و نیزجریمه سیصد هزار تومانى محکوم گردید.

بنابه گزارش سایت خبرى نگاه، این زندانى سیاسى در اعتراضات ایرانیان  در خارج از کشور حضور پررنگ داشته و بر این مبنا  و با اتهام تبلیغ علیه نظام محاکمه گردید.

گفتنى است، على رضا بابایى  سال گذشته با وعده مسئولان ایران برای 

بازگشت ایرانیان به کشور به ایران بازگشته بود ,  وپس ازمراجعت از کشور دانمارک بازداشت شد.

Comments are closed.