سکرات موت
خواندن خبر اتهام جدید "مفسد فی الارض" برای یاران ایران (۱) مرا به این اندیشه فرو برد که چرا سالها تجربه ی مقابله با امر بهائی برای ستیزه گران درس عبرتی نشده است. به حتم و یقین مفترین بیش از هر کس دیگری بر بی گناهی بهائیان و واهی بودن اتهامات وارده آگاهند، و بهتر از هر کس می دانند که هر زمان برای مخالفت با این امر اقدامی نمودند و بحرانی ایجاد کردند، نتیجه ی معکوس گرفتند.
به فرموده حضرت بهاءالله:
گمان نموده اند که به قتل و غارت و نفی احبای الهی از بلاد توانند سراج قدرت ربانی را بیفسرند و شمس صمدانی را از نور باز دارند غافل از اینکه جمیع این بلایا به منزله دهن است برای اشتعال این مصباح کذلک یبدل الله ما یشاء و انه علی کل شیء قدیر (۲)
اما آیا چاره ی دیگری برای ایشان متصور است؟ آیا با سکوت، نادیده گرفتن و سانسور توانستند جلوی تقدم امر الهی را بگیرند؟ آیا با ایجاد تضییقات پیدا و پنهان اقتصادی، اجتماعی و تحصیلی توانستند جامعه بهائی را منزوی نمایند؟ آیا این را نمی توان سکرات موت تفکری دانست که خود را به اسلام منسوب می داند اما با دور افتادن از حقیقت شریعت مقدس محمدی تبدیل به مدافع منافع گروهی خاص گردیده است؟
شیخ کُلینى (در معنی سکرات موت) روایت کرده از حضرت صادق(علیه السلام) که حضرت امیرالمؤمنین(علیه السلام) را درد چشمى عارض شد حضرت رسول (صلى الله علیه وآله وسلم) به عیادت آن حضرت تشریف برد دید او را که صیحه و فریاد می کشد، فرمود که آیا این صیحه از جزع و بیتابى است یا از شدّت درد است؟ امیرالمؤمنین (علیه السلام) عرض کرد یا رسول الله من هنوز دردى نکشیده ام که سخت تر از این درد باشد. فرمود یا على چون ملک الموت نازل شود به جهت قبض روح کافر، با خود بیاورد سیخى از آتش، پس بیرون کشد روح او را با آن سیخ، پس صیحه کشد جهنّم. حضرت امیرالمؤمنین (علیه السلام) چون این را شنید برخاست و نشست و گفت: یا رسول الله، اعاده فرما بر من حدیث را، زیرا که دردِ مرا فراموشى داد. پس گفت: آیا از امّت شما کسى به این نحو قبض روح می شود؟ فرمود: بلى! حاکمى که جور کند و کسى که مال یتیم را به ظلم و ستم بخورد و کسى که شهادت دروغ دهد. (۳)
آیا اینان نمی خواهند عبرت بگیرند؟ جور و ظلم و دروغ تا چند؟ اعتبروا یا أولى الأبصار.
متحرّی
(۱)
http://zamaaneh.com/news/۲۰۰۹/۰۵/post_۸۹۴۱.html
http://www.negah۳۰.info/index.php?option=com_content&task=view&id=۱۰۵۹&Itemid=۲۱
(۲) منتخباتى از آثار حضرت بهاءالله ، لجنه نشر آثار امری ، آلمان ۱۴۱ بدیع ، شماره ۲۹، ص۵۴.
(۳)
http://www.ahl-ul-bayt.org/newlib/Akhlagh/Manazel/۰۰۱.htm