وضعیت اسفبار زندانیان سیاسی و عقیدتی زندان کارون اهواز
مطلع شدیم که بیش از ۸۰ تن از زندانیان سیاسی و عقیدتی زندان کارون اهواز به بند ۶ که بند زندانیان عادی و زندانیان بزه کار است منتقل شده اند و از تمام حقوق یک زندانی سیاسی محروم هستند، از جمله حق داشتن وکیل، دیدار از خانواده بصورت حضوری و محروم از حق دارمان، این زندانیان متاسفانه در زمان بازجویی تحت شدیدترین شکنجهها مجبور شده اند تن به قبول اتهامات وارد از سوی مأمورین اطلاعات دهند، از قبیل ارتباط با کشورهای متخاصم، جاسوسی، تشکیل گروه به منظور خرابکاری، …… تعدادی از این زندانیان بر اثر شکنجههای تحمیل شده در زمان بازداشت و در زمان نگهداری آنها در بازداشتگاه ها دچار صدمات شدید فیزیکی و روحی شده اند و خانوادههای آنها مرتبا از طرف نهادهای امنیتی مورد تهدید، شکنجه و آزار هستند تا وضعیت قضایی و بازداشتی آنها رسانهای نشود.
وضعیت غذا و دارو این زندانیان نیز بسیار غیر انسانی گزارش شده است و زندنیان حتّی حق ندارند غذای مورد نیاز خود را از فروشگاه زندان خریداری کنند. غذای زندانیان فاقد سبزی، میوه، و کالری کافی است و اکثر زندانیان سیاسی بر اثر عدم تغذیه مناسب دشار مشکلات معده، روده و مشکلات عدیده داخلی شده اند. این زندانیان از حق درمان اولیه نیز محروم و حتّی از داشتن داروهای معمولی نیز محروم هستند. حق استفاده از درمانگاه برای این زندانیان در ماه یک بار است و در این خلال اگر کسی دشار مشکل درمانی شود حق استفاده برای او وجود ندارد.
خانوادههای آنها در زمان ملاقات گاها مورد شکنجههای روحی قرار میگیرند و مورد توهین، و تحقیر قرار گرفته تا به قول معروف از آمدن برای ملاقات منصرف شوند.
طقّ اظهارات اکثر این زندانیان اتهامات وارد از طرف مأمورین امنیتی اکثرا واهی و پرونده سازی بوده است و اعترافات اخذ شده تمامأ تحت شدید شکنجههای شدید فیزیکی، با تهدید به بازداشت دیگر اعضای خانواده صورت گرفته است و واقعیت قانونی و عینی ندارد و گاه جهت اعتراف گیری، یک و یا دو عضو خانواده دستگیر شده اند. البته این شیوه تکنیک شکنجه در تمام زندانها اعمال میشود و مقامات غذایی و نهادهای امنیتی پاسخ گو نبوده و زندانیان سیاسی و عقیدتی متحمل شدیدترین رفتارهای خشن و غیر انسانی قرار میگیرند.
کاظم خوشنمک، غلامحسین کلبی، عبد الامام زائری، جابر سخراوی، مسعود قاقله، جلیل معامی، از جمله زندانیان سیاسی و عقیدتی هستند که در زندانهای اهواز وضعیت درمانی آنها اورژانسی گزارش شده است و استمداد نهادهای جهانی حقوق بشر را میطلبد.
سعید مدنی به زندان اوین منتقل شد
روز یکشنبه ۴ بهمن ١٣٩۴ سعید مدنى به زندان اوین منتقل شد.
بنابه گزارش سایت خبرى نگاه، سعید مدنى چندى پیش به طور ناگهانى به نقطه نامعلومى منتقل شد و امروز به زندان اوین بند هفت سالن ٣ باز گردانده شد.
لازم به ذکر است، مدنی قهفرخی (زاده ۱۴ آذر ۱۳۳۹) جامعهشناس، پژوهشگر ارشد علوم اجتماعی، استاد دانشگاه و روزنامهنگار ایرانی است. او عضو گروه مسائل و آسیبهای اجتماعی انجمن جامعهشناسی ایران و استاد و عضو گروه پژوهشی رفاه اجتماعی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، سردبیر «فصلنامه علمی-پژوهشی رفاه اجتماعی» و از بنیانگذاران نشریهٔ توقیف شدهٔ ایران فردا است. او در اسفند ۱۳۷۸ همراه با برخی از اعضای شورای فعالان ملی-مذهبی بازداشت شده و به تحمل حبس محکوم شد.
آزادى حسین کاظم درویش پس از حدود یک هفته اعتصاب
روز یکشنبه ۴ بهمن ١٣٩۴نیروها امنیتی و قوه قضاییه ایران حسین کاظم درویش را پس از حدود یک هفت اعتصاب غذا آزاد کردند.
بنابه گزارش سایت خبرى نگاه،حسین کاظم درویش کهحدود یک هفته پیش دست به اعتصاب غذا در زندان اوین زده بود امروز آزاد شد.
گفتنى است، مسئولین زندان اوین به شکل غیرقانونی حسین کاظم درویش، زندانی امنیتی محبوس در این زندان را همچنان در حبس نگهداشتهبودند،وى زندانی امنیتی بود وپس از گذراندن ۱۸ ماه حبس تعزیری خود همچنان در زندان اوین محبوس بود.
لازم به ذکر است،وى در اعتراض به این روند غیرقانونی هفته ى پیش دست به اعتصاب غذا زد.
حسین کاظم درویش در دادگاه انقلاب اسلامی به اتهام «همکاری با دول متخاصم» محکومبه تحمل ۱۸ ماه حبس تعزیری شده بود.
اعزام مهدى رفسنجانى براى دومین بار به مرخصى
روز یکشنبه ۴ بهمن ماه ١٣٩۴ مهدی هاشمی رفسنجانى با توجه به اینکه هنوز یک ششم حبس خود را سپری نکرده است،برای دومین بار به مرخصی اعزام شد .
بنابه گزارش سایت خبرى نگاه، مهدى هاشمی رفسنجانى پسر هاشمی رفسنجانى براى دومین بار به مرخصى اعزام شد.
گفتنى است،مهدی هاشمی بهرمانی (رفسنجانی) (زاده ۲۹ شهریور ۱۳۴۸ در تهران) سیاستمدار ایرانی و فرزند چهارم اکبر هاشمی رفسنجانی است. وی در گذشته مسئولیتهایی را در وزارت نفت از جمله ریاست سازمان بهینهسازی مصرف سوخت بر عهده داشت.
نامه زندانی سیاسی رضا اکبری منفرد خطاب به پاپ اعظم
رضا اکبری منفرد زندانی سیاسی سالن ١٢ زندان گوهردشت طی نامه ای خطاب به پاپ اعظم مخالفت خود با سفر روحانی به واتیکان را مطرح نموده است .
متن نامه را در زیر می خوانید:
به عنوان یک زندانی سیاسی که هم در دهه شصت در زندان بودهام و هم الان نیز به پنج سال و نیم زندان محکوم شدهام و تا کنون سه سال است که در زندان به سر میبرم به اطلاعتان می رسانم از اینکه می شنوم قرار است با جنایتکاری چون حسن روحانی ملاقات کنید نمی توانم احساس تاسف خود را ابراز نکنم.
به جهت اطلاعتان یک قلم خانواده اینجانب متحمل مصائب و جنایتهای عدیده ای از طرف این حکومت شده است. ٢٧ شهریور سال ۶٠ بود که برادرم علیرضا را بدون هیچ دادگاه و کمترین فرصت دفاعی تیرباران کردند بعد از او در سال ۶۴ برادر دیگرم غلامرضا را با وجود آنکه دو سال زندان را گذرانده بود ناگهان تیرباران شد و به دنبال آن در مرداد سال ۶٧ در جریان قتل عام زندانیان سیاسی خواهر کوچکترم رقیه و برادر باز هم کوچکترم عبدالرضا را که هر کدام به مدت ٧ سال در زندان بودند و به سه سال زندان محکوم بوده و چهار سال زندان اضافه تر کشیده بودند اعدام کردند. خوب است بدانید که به خانواده ما حتی اجازه حضور بر سر مزار عزیزانمان را هم نمی دادند و حتی آشنایان و اقوامی هم که برای تسلیت به خانه ما مراجعه می کردند تعدادی دستگیر و راهی زندان شدند.
مادرم را چند ماهی در زندان اوین بازداشت کردند مادر مصیبت دیده و داغدارم بر اثر این همه فشار و نامردمی، دچار سکته مغزی شده و فوت کرد. در همه این سالیان سراسر جنایت همین حسن روحانی از مسئولان اصلی و از جمله یک دهه دبیر شورای عالی امنیت ملی بود و این اعمال زیر نظر او صورت می گرفت و نقش مهم و آمرانه در همه آنها داشت.
در سال ٨٨ خواهر دیگرم به نام مریم که دارای ٣ فرزند می باشد و فرزند کوچکش ٣ ساله بود را دستگیرکردند و روانه زندان شد.او به ١۵ سال محکوم شد و هم اکنون ۶ سال است که در زندان به سر می برد. درست به همین دلیل است که تا کنون این رژیم بیش از ۶٢ بار در مجمع عمومی حقوق بشر و شورای حقوق بشر به خاطر نقض حقوق بشر محکوم گردیده است. به راستی من یا هر انسان آزادیخواه نباید از ملاقات شما و حتی اجازه ورود حسن روحانی به واتیکان تعجب کنیم و متاسف باشیم آن هم در شرایطی که خودتان قطعا از تعداد اعدام های همین دوره که از ٢٠٠٠ تن هم گذشته است مطلع هستید. اینکه دامنه این کشتارها در روسیه و یمن و عراق و … به کجا کشیده را قطعا نیازی به تکرار نیست.
به عنوان یک زندانی سیاسی و به عنوان برادری که اینگونه خواهر و برادرش را بی رحمانه تیرباران و اعدام و قتل وعام کردند از شما میپرسم به راستی میدانید با چه کسی ملاقات میکنید و به چه جنایتی مشروعیت میدهید؟ آنهم به نام واتیکان و مسیحیت؟
زندانی سیاسی رضا اکبری منفرد زندان رجایی شهر کرج – ۴ بهمن ١٣٩۴
قدریه قادرى از ملاقات با خانواده خود محروم شد
روز سه شنبه ٧بهمن ١٣٩۴ قدریه قادری زندانی سیاسی کُرد٬ در زندان یاسوج از تماس تلفنی و یا ملاقات با خانواده خود محروم شد.
بنابه گزارش سایت خبرى نگاه ، پیشتر به قدریه قادرى اعلام شده بود که بایستی اقدام به حفظ قرآن نماید تا بتواند از حق ملاقات با خانواده خود برخوردار باشد.
گفتنى است، قدریه قادری در اواخر سال ۱۳۸۹ خورشیدی، در شهر ارومیه بازداشت و بیش از دو ماه در بازداشتگاه اداره اطلاعات نگهداری شد. او پس از مدتی به بند زنان زندان مرکزی ارومیه منتقل شد.
این زندانی سیاسی در دادگاه انقلاب ارومیه به اتهام همکاری با یکی از احزاب کُرد مخالف جمهوری اسلامی به تحمل ۱۰ سال زندان محکوم شد ولی بعدها این حکم در دادگاه تجدید نظر به ۷ سال زندان و تبعید به زندان یاسوج تقلیل یافت.
ممانعت از درمان آیت الله کاظمینى بروجردى
روز ۶ بهمن ١٣٩۴وضعیت جسمى کاظمینى بروجردى در زندان اوین رو به وخامت رفت.
بنابه گزارش سایت خبرى نگاه، در پی مشکلات شدید گوارشی ناشی از ویروس یا مسمومیت احتمالی، سهشنبه ٢٩دى ماه ١٣٩۴وى به بهداری زندان اوین منتقل شد.
لازم به ذکر است، وى بدون تجویز دارو و رسیدگی مناسب، به سلول خود بازگردانده شد،در حال حاضرشرایط جسمانی آیتالله کاظمینی بروجردی به حدی وخیم بوده است که مجدداً چهارشنبه ۳۰ دی ماه در پی سرگیجه و از دست دادن تعادل خود به زمین خورده و از ناحیه پا و کمر آسیب دیده است.
گفتنى است، آیتالله کاظمینی بروجردی در ۱۶ مهرماه ۱۳۸۵ از سوی نیروهای وزارت بدنام اطلاعات بازداشت و پس از بازجویی، شکنجه و محاکمه، به اعدام محکوم شد. پس از اعتراضهای گسترده، این زندانی سیاسی به ۱۱ سال زندان محکوم شد. تا کنون ٩سال است که آیتالله کاظمینی بروجردی در زندان بهسر میبرد.
نامه رسول حردانی در مورد انتخابات فرمایشی
مجلس در صلاحیت تعریف جرم سیاسی نیست، زیرا این مجلس خود وارث شکنجه، اعدام و زندان بیش از هزاران تن از هموطنان ایرانی و خوزستانی و دیگراندیشان سیاسی و باعث صلب آزادی های مدنی و اجتماعی بوده و در صلاحیت آن نیست که بتواند تعریف جرم سیاسی را تصویب کند. نمایندگان واقعی کسانی هستند که در انتخابات آزاد و دموکراتیک و با رأی مستقیم مردم انتخاب می شوند، بنابراین این مجلس مشروعیتی برای تعریف و تصویب جرم سیاسی ندارد.
من به عنوان یک زندانی سیاسی که بیش از ١۶ سال تحت شدیدترین شکنجه ها بوده ام از مردم ایران و مخصوصا مردم عزیز خوزستان می خواهم که این انتخابات غیردموکراتیک را تحریم کنند.
رسول حردانی – زندان رجایی شهر (گوهردشت)
٧ بهمن ١٣٩۴
چهار زندانى، در انتظار مرحله دوم برجام
روز چهارشنبه ٧ بهمن ١٣٩۴علیرضا گلی پور، کمال فروغی، ومصطفی رحیم بصیرى ، منتظر آزادى وتبادل در اتاق یک سالن ١٢حضور منتظر اجراىمرحله دوم بر جامند.
بنابه گزارش سایت خبرى نگاه، چهار زندانى درانتظارمرحله دو برجام ، به نام هاى علیرضا گلى پور، کمال فروغى ومصطفى رحیم بصیرى هستند.
لازم به ذکر است، در روز پنجشنبه گذشته به مناسبت آزادى زندانیان سعید عابدینى و امیر میرزایى مجلس ضیافتى در اتاق یک سالن ١٢ بند ٧ برگزار شد که دوستداران عابدینى و (امیر میرزایى هم اتاقیشان )و همچنین براى سلامتى و ازادى دیگر زندانیان همزمان با زندان رجایى شهر برگزار کردند.
غلامرضا حسینى ۵ سال محروم از مرخصى
روز چهارشنبه ٧ بهمن ١٣٩۴ غلامرضا حسینى زندانی سیاسی از سال ١٣٨٩ محروم از مرخصى است.
بنابه گزارش سایت خبرى نگاه، غلامرضا حسینى از سال ١٣٨٩ محروم از دیدار دختر ٣ ساله اش به نام ویلدا است، دختروى هنوز طعم زندگى کنار پدررا تجربه نکرده است.
گفتنى است،غلامرضا حسینی متهم به همکاری با دول متخاصم از جمله جاسوسى براى آمریکاست، مدیر شرکت خدمات فنی-مهندسی در زمینه انتقال نیرو و دیتا بوده است، سوم آبانماه ۸۹ در فرودگاه بین المللی امام خمینی در حالیکه عازم کشور تایلند برای خرید اجناس کامپیوتری بود دستگیر و به بند ۲۰۹ منتقل شد.
۳ ماه انفرادی به همراه بازداشت همسر و تهدید به بازداشت سایر اعضای خانواده موجب شد تا غلامرضا حسینی هر آنچه بازجویان او درخواست داشتند را به عنوان اعتراف بگوید.
غیر از گزارش وزارت اطلاعات و اعترافات تحت اجبار، هیچ مستندی در پرونده این زندانی که ۱۸ ماه را در بازداشت موقت قرار دارد، وجود ندارد.
برای این زندانی سیاسی، پس از بازجویی ها، قرار ۳۰۰ میلیونی صادر شد ولی مقامات دادستانی اجازه تودیع قرار را ندادند و این در حالی است که این زندانی سیاسی سرپرست پدر و مادر و همسر و فرزندش محسوب می شود.
قول همکارى و تشکیل جلسه به سه نخبه در زندان
روز چهارشنبه ٧ بهمن ١٣٩۴ مرادلو نماینده ویژه دادستان دردیدار روزدوشنبه با سعید نوذرى، اقتصاددان على آذرى فرمتخصص انرژى خورشیدى وعلیرضا گلى پورمتخصص مخابرات وماهواره وسه نخبه سیاسى که منتظرصدورحکم هستند، قول همکارى وتشکیل جلسه فوق العاده راداده اند.
بنابه گزارش سایت خبرى نگاه، این سه نخبه سالها تحت شکنجه و آزار بوده و در حال حاضر على رضا گلى پور از نظر جسمى وضعیت مناسبى ندارد.
لازم بذکر است، مرادلو نماینده ویژه دادستان به نرگس محمدى هم چنین قولى را داده است.
سیستم گرمایشى زندان رجایى شهر کرج خاموش است
روز پنج شنبه ٨ بهمن ١٣٩۴ سیستم گرمایشى زندان رجایى شهر کرج عملا خاموش است.
بنابه به گزارش سایت خبرى نگاه، سیستم گرمایشى زندان رجایى شهر سالن ١٢ که همه زندانیان سیاسى و اکثرآنان میان سال و پیر هستند خاموش است.
گفتنى است، یک منبع آگاه اعلام کرد که اکثر زندانیان در اثر نبود سیستم گرمایشى و خاموش بودن شوفاژ ها