گزارش حقوق بشری سایت نگاه هفته ۲۳ بهمن ۱۳۹۴

nourizad_maleki_1

نوری زاد و دکتر ملکی بازداشت شدند

 

روز جمعه ساعت ١٠صبح ١۶ بهمن ١٣٩۴در پی قرار روزهای جمعه و حرکت مدنی جمع آوری زباله دکتر ملکى و نورى زاد باز داشت شدند.

بنابه گزارش سایت خبری نگاه، صبح امروز نوری زاد و دکتر ملکی بازداشت شدند.

لازم به ذکر است، دکتر محمد ملکی و محمد نوری زاد توسط ماموران امنیتیاطلاعاتی جمهوری اسلامی در چهار راه پارک وی تهران بازداشت شدند. آنها طبق قراری که قبلا بطور عمومی و علنی اعلام کرده بودند، برای حرکت زیست محیطیمدنی جمع آوری زباله در این محل حضور داشتند و منتظر حضور دیگر همراهان بودند که توسط یک ماشین پژو بازداشت شدند.

رفتار بسیار وحشیانه و خشن ماموران اطلاعاتی جمهوری اسلامی برای سوار کردن دکتر ملکی و نوری زاد باعث شد که سر دکتر ملکی در اثر اصابت به در خودرو شکسته و جراحت بردارد.

گفتنى است ،ماموران امنیتی سپس آنها را به سمت بهشت زهرا برده و در جایی پرت در بیابانهای اطراف پیاده کردند تا به خانه برگردند. تا این لحظه حال عمومی دکتر ملکی مساعد بوده اما ایشان دچار سردرد و کوفتگی شدید بدن است.

 

 Evin-1

شعار مرگ بر دیکتاتور در زندان اوین طنین انداز شد

 

چهارشنبه ٢١ بهمن ماه ١٣٩۴با فرا رسیدن سالگرد جمهورى اسلامى حاکم برایران شامگاه دیشب شعار مرگ بر دیکتاتور بند ٧ زندان اوین سر داده شد.

بنابه گزارش سایت خبری نگاه، برخی از طرفداران رژیم در بند هفت با سر دادن شعار سعی در بر هم زدن و درگیری با زندانیان سیاسی داشتند که با عکس العمل و طنین انداختن ندای مرگ بر دیکتاتور در این بند مواجه شدند.

گفتنى است، چندی ست عده ای معدود که برای خبرچینی و درگیری در بندهای مختلف حضور دارند. این امر باعث ایجاد فضایی التهابی در زندان اوین شده است.

 

 Amir-Khorram-sahamnews-360x300

امیر خرم پس از ۵سال از زندان اوین آزاد شد

 

پنج شنبه ٢٢ بهمن ١٣٩۴ امیرخرم زندانی محبوس در بند۳۵۰ پس از پنج سال از اوین آزاد شد.

بنابه گزارش سایت خبری نگاه، امیر خرم زندانى سیاسى زندان اوین از زندان اوین آزاد شد.

گفتنى است،امیر خرم زندانی سیاسی متولد سال ۱۳۴۱ در تهران است و فارغ التحصیل دانشگاه شیراز در رشته ماشین آلات کشاورزی تیز می باشد.

امیر خرم در سال ۱۳۸۰ به همراه اعضای نهضت آزادی به صورت موقت بازداشت شد و بعد از محاکمه غیر علنی به چهار سال و نیم زندان تعزیری محکوم شد.

او همچنین پس از تظاهرات جنبش مردمی در تاسوعا و عاشورای ننگین ۱۳۸۸ بازداشت شد و حدود دو ماه را در زندان به سر برد.

او در دادگاه بدوی به خاطر حضور در تظاهرات روز ننگین عاشورا و عضویت در نهضت آزادی به هفت سال زندان و ۷۴ ضربه شلاق محکوم شد.

در دادگاه تجدید نظر این حکم به شش سال زندان تبدیل شد. او پس از ابلاغ حکم قطعی به صورت تلفنی این ابلاغ را بی اعتبار دانست. روز ۲۰ شهریور ۱۳۹۰ ماموران دادستانی به بازداشت او اقدام و برای تحمل شش سال زندان به زندان اوین منتقل کردند.

 

 

جواد قنبر از زندان اوین آزاد شد

 

روز سه شنبه ٢٠ بهمن جواد قنبر زندانی سیاسی بند هشت اوین آزاد شد.

بنابه گزارش سایت خبری نگاه، جواد قنبرروز شامگاه روز سه شنبه از زندان اوین آزاد شد لازم به ذکر است، وى در مرداد ماه برای گذراندن دو سال حکم خود به اوین فراخوانده شده بود شامگاه سه شنبه از زندان آزاد شد.

گفتنى است، جواد قنبرکه به اتهامات سیاسی-امنیتی بازداشت شده است، برنامه نویس کامپیوتر است و چند کتاب هم در همین زمینه منتشر کرده است.

 

 

مجید آذر پى از زندان اوین به قید وثیقه آزاد شد

 

چهارشنبه٢١  بهمن ١٣٩۴ مجید آذر پی با قرار وثیقه بعداز هفت ماه شامگاه امشب آزاد شد.

بنابه گزارش سایت خبری نگاه، مجید آذر پى با قرار وثیقه ٧٠٠ میلیون تومانى از زندان اوین آزاد شد.

مجید آذرپی عضو حزب اعتماد ملی که در تاریخ ۱۳۹۴/۰۳/۲۶ توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به زندان اوین منتقل شد، روز ۲۵ مرداد پس از گذشت ۶۰ روز با خانواده خود در زندان دیدار کرد.

 

 

میررضازاده بندر عباسى دست به اعتصاب خوراک زد

 

چهارشنبه٢١ بهمن ١٣٩۴زندانی سیاسی بند ٧ زندان اوین دست به اعتصاب خوراک زد.

بنابه گزارش سایت خبری نگاه، وى در اعتراض به عدم جوابگویی مسئولین قضایی به درخواستهای متعدد مرخصی و آزادی مشروط خود تا حصول نتیجه دست به اعتصاب خوراک زد ه است.

گفتنى است،امیر رضازاده بندرعباسی به اتهام ارتباط با دول متخاصم نهمین سال حبس خود را پشت سر میگذارند.

 

 

تلفن و برق هاى سالن ۱۲ روز بازرسی هیات بین المللی قطع بود

 

روز شنبه ١٧ بهمن ماه ١٣٩۴ تلفن وبرق هاى سالن ١٢ قطع شده وهیچ زندانى سیاسى بدون اجازه نمى توانست از اتاق خارج شود.

بنابه گزارش سایت خبری نگاه، روز بازرسى هیات بین المللى تلفن وبرق هاى سالن ١٢ قطع شده وهیچ زندانى سیاسى بدون اجازه نمى توانست از اتاق خارج شود.

گفتنى است، یک خانم ژاپنى که همراه این هئیت بوده سراغ علیرضا گلیپور را میگیرد آنان میگویند علیرضا در بهدارى است وبه او اجازه نداده اند با زندانیان ملاقات کنند، این در حالى است که علیرضا را براى بازجویى برده بودند.

 

 

www.iqna.ir

جناب دکتر بانکی مون، دبیر کل محترم ازمان ملل متحد

 

جناب دکتر احمد شهید، گزارشگر حقوق بشر سازمان ملل در امور ایران سازمانها و مدافعین حقوق بشر.

آقای سید حسین کاظمینی بروجردی تئوریسین دینی ۵٧ ساله، که از اکتبر٢٠٠۶ در حدود یک دهه است که تحت شکنجه های متوالی در زندان، به بیماری های مختلفی دچار شده و جان ایشان در معرض خطر جدی است، نیاز مبرم به پزشک، دارو و مراقبت های پزشکی دارد.

علاوه بربیماریهای قبلی ایشان، جدیدا از تاریخ ٢٠ ژانویه ٢٠١۶ تا کنون بیشتر از دو هفته است که از شدت یافتن بیماریآقای بروجردی می گذرد، ولی هیچ گونه رسیدگی پزشکی و دارو و درمان به این زندانی بیمار نشده است. بنابر گزارش های رسیده از داخل زندان و اظهارات خانواده، اخیرا آقای بروجردی به دلایل نامعلوم به طور پیوسته دچار سرگیجه و استفراغ های شدید شده و گهگاهی منجر به بیهوشی وی می شود. لازم به ذکر است که درمانگاه زندان، امکانات مناسب برای تشخیص و درمان بیماری این زندانی عقیدتی و سایر زندانیان را ندارد. از سوی دیگر مسئولین اطلاعات ویژه روحانیت، از انتقال وی به بیمارستانی در خارج زندان برای شناسایی نوع بیماری و درمان لازم جلوگیری می کنند.

در این شرایط بحرانی ما نمایندگان آقای کاظمینی بروجردی، به اطلاع شما می رسانیم وضعیت سلامت این زندانی عقیدتی، از منظر تشخصیص بیماری و عوارض موجود، در هاله ای از ابهام است که بیانگر نقض تعهدات بین المللی ایران در عرصه حقوق بشر به علت فراهم نساختن درمان پزشکی مناسب برای ایشان است. لازم به یادآوری است که این عدم رسیدگی هدفمند و آگاهانه به بیماری ایشان، نوعی شکنجه سفید محسوب می گردد که تا کنون منجر به مرگ دهها زندانی در زندان های ایران شده است بنابراین از شما که بالاترین مقام مدافع حقوق بشر را درجهان دارید و همچنین تمامی نهادها و سازمان های مدافع حقوق بشر، اصحاب رسانه و همه وجدان های بیدار مصرانه درخواست می کنیم که به وضعیت درمان پزشکی و سلامتی این زندانی عقیدتی رسیدگی و توجه ویژه نمایند و امکانات انتقال ایشان به بیمارستان مجهز را بعد از ده سال فراهم آورید.

نمایندگان آقای کاظمینی بروجردی

١٣ بهمن ١٣٩۴

رونوشت: رهبرجمهوری اسلامی

رییس قوه قضائیه جمهوری اسلامی

مسئولین زندان اوین

 

 

آرش مقدم اصلان پور از زندان آزاد شد

 

دوشنبه ١٩ بهمن ماه ١٣٩۴ آرش مقدم اصلان پور از زندان رجایی شهر آزاد شد.

بنابه گزارش سایت خبری نگاه، آرش مقدم اصلان پور از زندان رجایی شهر آزاد شد. گفتنى است، وى فعال فرهنگی بوده ودر تاریخ ۲۰ مرداد ۹۲ توسط ماموران وزارت اطلاعات در شهر کرج بازداشت و به بند ۲۰۹ وزارت اطلاعات در زندان اوین منتقل گردید.

اصلان پور، یکی از فعالین فرهنگی و پیرو دین زرتشت است، که به اتهام ارتباط با انجمن پادشاهی در تاریخ یکم دی ماه ۹۲ در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی صلواتی مورد محاکمه قرار گرفت و در ‌‌‌‌نهایت به اتهامهای توهین به مقدسات، توهین به رهبری و تبلیغ علیه نظام به هشت سال حبس تعزیری محکوم گردید و یک شنبه گذشته این حکم در شعبه ۵۴ دادگاه تجدید نظر به ریاست قاضی موحد به تایید رسید.

با اعمال قانون تجمیع ١٣۴از زندان آزاد شد.

 

  

پوریا ابراهیمى به قید وثیقه آزاد شد

 

دوشنبه ١٩ بهمن ١٣٩۴ لحظاتی پیش پوریا ابراهیمی فعال مدنى و حقوق بشرى به قید وثیقه آزاد شد.

بنابه گزارش سایت خبری نگاه، پوریا ابراهیمى پس از چندین ماه و اتهامات واهى امروز به قید وثیقه آزاد شد.

گفتنى است این فعال مدنی پس از تحمل حدود بیست روز انفرادی و بازجویی در بند ۲۰۹ اوین به به بند هشت زندان اوین منتقل شد،پوریا ابراهیمی متولد ۱۳۷۳ که سابقه بازداشت و زندانی شدن قبلی نیز دارد، نوزدهم خرداد ماه بازداشت شد و ۲۷ خرداد ماه با اتهاماتی نظیر تبلیغ علیه نظام و اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی در شعبه ۶ دادسرای اوین تفهیم اتهام شد.

ابراهیمی پیشتر نیز به اتهام تبلیغ علیه نظام، یک سال را در بند ۳۵۰ زندان اوین متحمل حبس شده بود، در حال حاضر به اتهام تبلغ علیه نظام ، شرکت در تجمعات نسرین ستوده، ارتباط با کوروش زعیم و همچنین رسانه هاى معاند نظام تفهیم اتهام شد.

لازم به ذکر است، بند ۸ در حال حاضر یکی از بدترین بندهای زندان اوین است که تعداد زیادی از زندانیان سیاسی بر خلاف اصل تفکیک جرائم و در ازدحام همراه با مجرمین غیرسیاسی و بعضا خطرناک، در آن نگهداری می شوند و اعتراضات مکرر زندانیان و خانواده های آن ها نیز تا کنون بی نتیجه بوده است.

 

  

زندانى سیاسى فریبرز کاردار فر به مناسبت سالگردفروغ فرخزاد

 

از زندان اوین مى نویسد:

ما میراث دار خوبی نبودیم

هرچه از رفتنت گذشت

زمستان نبودت را

بیشتر بهانه گرفت

ببخش فروغ

برای تمام سالهایی که

نتوانستیم

ایمان بیاوریم

به آغاز فصل سرد

 

 

 

 

نامه زندانی سیاسی سلمان خلیلی پور:

 

شناسنامه هایتان را ننگین نکنید

به نام عدالت و برابری

با درودی بلند و پر طنین به آزاد مردان و آزاد زنان پاکباز و پاکدل سرزمین گلوله ها و لاله ها، میهن دربندم، ایران …

‌با قلبی تپنده و آکنده از روشنی از میان حصارهای تنیده به پیرامونم در اعماق ظلمت بند ۹ مشاوره زندان دیزل آباد کرمانشاه ، برای برادران و خواهران همسنگرم مینویسم.

برادران و خواهران دلاورم، همواره بر این باشید که گذر زمان و روزمره گی در ولایتی که زمامدارانش قفس میگسترانند و تیره گی میاموزند، سبب ساز فراموشی و خاموشیمان نشود.

مبادا فراموشمان شود هدف والا و انسانیمان را، مبادا فراموشمان شود بالهایمان را، مبادا فراموشمان شود پرواز را، مبادا فراموشمان شود عزیزان به خون تپیده مان را، مبادا فراموشمان شود همرزمان شهیدمان را، مبادا فراموشمان شود دردها و اشکها و زخمهایمان را، مبادا خاموش شود فریاد رهاییمان را، مبادا خاموش شود طنین نغمه ی آزاده گی یارانمان را، مبادا خاموش شود فریاد دادخواهی مظلومانمان را، مبادا خاموش شود حریق شعله ی پرحراره ی عدالت خواهیمان را ……

رفیقان من، از یاد مبرید که همسنگرانتان در بند اسارت کفتاران و کرکسان اگر چه مجروح و به زنجیرند، لبریز و مالامال هوای تازه و پروازند، زنده اند، قلبشان میتپد، اندیشه شان میرهد ……

یاران روشن دل و روشن ضمیر من، من سلمان خلیل پور، فرزند خلف خاک مصیبت زده ی ایران در بند، عضو کوچکی از ارتش بزرگ و دلاور خلق رنجبر ایران، از شما میخواهم با نزدیکی به ایام انتخابات فرمالیته و غیر قانونی چپاولگران مجلس ددمنشان و سیاهکاران، از فضای آلوده ی جاری دوری نمایید و با ننگین ننمودن شناسنامه هایمان به مهر ننگین و خونین تبه کاران و ظالمان ، به آرمان مقدس آزادی مهری بر بیعت دوباره به رسم مهر زنیم. 

باشد که روزی آزادانه در رفراندومی بزرگ و خواستنی و استوار بر پایه های عدالت و برابری مشارکتی شورانگیز داشته باشیم و برای آینده ی میهن عزیزمان آزادانه و آگاهانه رأی دهیم.

به امید آن روز که دور نیست.

س.خ.صبور- بند ۹ مشاوره زندان دیزل آباد کرمانشاه

کانون حمایت از خانواده جان باختگان و بازداشتی ها ١٨ بهمن ١٣٩۴

  

 

میثاق یزدان نژاد و سه ماه ونیم ممنوع الملاقات شدنش

 

یکشنبه ١٨ بهمن ١٣٩۴ زندان اوین میثاق یزدان نژاد سه ماه و نیم است که ممنوع الملاقات شده است.

بنابه گزارش سایت خبری نگاه، میثاق یزدان نژاد زندانی سیاسی از روز بیست و نهم مهرماه از زندان گوهردشت به بهانه انتقال به بیمارستان خارج و به بند دو الف زندان اوین( سپاه پاسداران )منتقل شده است.

لازم به ذکر است، وى از زمان انتقال به بند دو الف سپاه تا کنون موفق به دیدار با خانواده اش نشده است و تا کنون در انفرادی نگهداری می شود و به گفته منابع مطلع پرونده جدیدی با اتهام ارتباط با سازمان مجاهدین از درون زندان به شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران ارجاع داده شده است.

گفتنى است، میثاق یزدان‌نژاد، دانشجوی رشتۀ مترجمی پیام نور، در تاریخ ۱۹ شهریورماه ۱۳۸۶ توسط مامورین وزارت اطلاعات دستگیر و توسط قاضی شعبه ۱۵ بیدادگاه انقلاب تهران و همچنین بیدادگاه انقلاب شهرری و پس از تبدیل حکم در شعبه ۳۶ تجدیدنظر، جمعا به ۱۳ سال زندان به دلیل شرکت در مراسم نوزدهمین سالگرد قتل عام زندانیان سیاسی و ارتباط و همکاری با سازمان مجاهدین خلق محکوم شد، این زندانی پیش از انتقال در حال سپری کردن نهمین سال حبس خود در زندان گوهردشت بود. گفتنی است که در نهمین سال زندان میثاق یزدان نژاد، حکم ۱۳ سال حبس این زندانی سیاسی پس از اعاده دادرسی توسط شعبه ۱۴ دیوان عالی کشور نقض شده و قرار است شعبه هم عرض مجددا به پرونده این زندانی سیاسی رسیدگی کند.

 

TAHERI

تجمع هواداران محمد على طاهرى در مقابل منزل وى

 

یکشنبه ١٨ بهمن ١٣٩۴ با تمام شدن حکم زندان محمدعلى طاهرى تعداد زیادى از شاگردان وى براى استقبال از وى در برابر منزل او تجمع کردند.

بنابه گزارش سایت خبری نگاه، این تجمع به دلیل دستگیریهاى صبح امروز در مقابل زندان اوین در مقابل منزل او صورت گرفت.

گفتنى است، که فضای اطراف منزل وی به شدت امنیتی بوده است.

آمار نشان مى دهد، تعداد بازداشت شدگان مقابل زندان اوین به ١٠٠تن مى رسد.

  

 

برطبق قانون ١٣۴: حبس فریبرز کارداربه دو سال به احتساب ایام باز داشت

 

شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب تهرانفریبرز کاردار و مسعود طالبی هر کدام را مستندا به ماده ۵۰۰ قانون مجازات و ۱۳۴ به تحمل دو سال حبس با احتساب ایام بازداشت محکوم می نماید.

بنابه گزارش سایت خبری نگاه، براى فعالیت هشت تن از فعالین سایبری مجموعا ۱۲۸ سال حبس صادر شده است.

گفتنى است، حکم صادره امین اکرمی پور که در ۹۲/۹/۹ بازداشت شده است ۱۳ سال و یک روز حبس تعزیری است.

و دیگرمحکوم شدگان به نام هاى امیر گلستانی بازداشت ۹۲/۵/۲۹ محکوم به ۲۰ سال و یک روز، مسعود قاسم خانی بازداشت ۹۲/۸/۱۰ محکوم به ۱۹ سال و نود و یک روز حبس تعزیری، سید مسعود طالبی محکوم به ۱۵ سال و یک روز حبس تعزیری، فریبرز کاردار فر محکوم به ۱۸ سال و نود و یک روز حبس تعزیری، مهدی ری شهری بازداشت ۹۲/۹/۲ محکوم به ۱۱ سال حبس تعزیری، رویا صابری بازداشت ۹۲/۸/۱۰ محکوم به ۲۰ سال و یک روز حبس تعزیری، نغمه شاهسوندی شیرازی به قید وثیقه تا کنون آزاد بوده محکوم به ۷ سال و نود و یک روز حبس تعزیری شدند.

لازم به ذکر است،محکومیت آنان فعالیت تبلیغی علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی امیر گلستانی, امین اکرمی پور, مسعود قاسم خانی, نغمه شاهسوندی شیرازی, فریبرز کاردار و مسعود طالبی هر کدام را مستندا به ماده ۵۰۰ قانون مجازات و ۱۳۴ به تحمل دو سال حبس با احتساب ایام بازداشت محکوم می نماید.

در خصوص اهانت به حضرت امام و رهبر , امیر گلستانی, امین اکرمی پور, مسعود قاسم خانی , نغمه شاهسوند شیرازی, رویا صابری و سید مسعود سید طالبی هر کدام مستندا به ماده ۵۱۴ قانون مجازات اسلامی به تحمل ۳ سال حبس و مهدی ری شهری به تحمل ۱ سال حبس محکوم می نماید.

در خصوص توهین به سران سه قوه توسط امیر گلستانی, امین اکرمی پور, رویا صابری, سید مسعود سید طالبی هر کدام مستندا به ماده ۶۰۹ قانوم مجازات اسلامی هر کدام به ۹ ماه حبس محکوم می نماید.

در خصوص انتشار تصاویر مبتذل از طریق سامانه رایانه توسط نغمه شاهسوندی شیرازی, رویا صابری, فریبرز کاردار و سید مسعود سید طالبی مستندا به ماده ۱۴ قانون جرایم رایانه ای هر کدام به ۲ سال حبس محکوم می شوند.

در خصوص انتشار تصاویر مبتذل از طریق سامانه رایانه توسط امیر گلستانی, امین اکرمی پور, مسعود قاسم خانی , نغمه شاهسوندی شیرازی, رویا صابری, سید مسعود سید طالبی و فریبرز کاردار هر کدام مستندا به تبصره یک ماده ۱۴ قانون جرایم رایانه ای و ماده ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی به تحمل ۹۱ روز حبس محکوم می شوند.

آقایان امیر گلستانی, امین اکرمی پور, مسعود قاسم خانی, رویا صابری, فریبرز کاردار فر, سید مسعود سید طالبی در خصوص اجتماع و تبانی مستندا به ماده ۶۱۰ قانون مجازات اسلامی و ماده ۱۳۴ هر کدام به تحمل ۷ سال حبس و مهدی ری شهری به تحمل ۵ سال حبس محکوم می شوند.در خصوص اهانت به مقدسات امیر گلستانی, مسعود قاسم خانی, رویا صابری و فریبرز کاردار فر مستندا به ماده ۵۱۳ قانون مجازات اسلامی هر کدام به تحمل ۷ سال حبس و مهدی ری شهری به تحمل ۵ سال حبس محکوم می شود.

 

 

برگزارى سالگرد سیاهکل توسط چریکهاى فدایى

 

شنبه ١٧ بهمن ١٣٩۴ سالگرد سیاهکل در زندان رجایی شهر کرج توسط هواداران سازمان چریکهاى فدایى خلق برگزار شد.

بنابه گزارش سایت خبری نگاه، در آستانه فرا رسیدن ١٩ بهمن سالگرد حماسه سیاهکل جمعی از زندانیان سیاسی و هواداران سازمان چریکهای فدایی خلق، این نقطه عطف سیاسی-حماسی تاریخ مبارزاتی مردم ایران را گرامی داشتند. گفتنى است، این زندانیان درحد مقدورات زندان، با کیک و شیرینی سالگرد آن حماسه تاریخی و همچنین بنیانگذاری سازمان چریکهای فدایی خلق را به یکدیگر و به مردم ایران و همچنین به مهدی سامع تبریک و تهنیت گفتند.

 

 

 

باز دید سازمان کل أمور زندانها از زندان اوین

 

شنبه ١٧ بهمن ١٣٩۴ سازمان کل امور زندانیان براى بازرسى زندانیان امنیتى به زندان اوین رفتند.

بنابه گزارش سایت خبری نگاه، گفته شده است:” ما اینجا زندانی امنیتی نداریم”.

گفتنى است، یک خانم ژاپنى که همراه این هئیت بوده سراغ علیرضا گلیپور را میگیرد آنان میگویند علیرضا در بهدارى است وبه او اجازه نداده اند با زندانیان ملاقات کنند، این در حالى است که علیرضا را براى بازجویى برده بودند.

  

 

على رضاگلى پور به بازجویى برده شد

 

شنبه ١٧ بهمن ١٣٩۴على رضا گلى پوربراى باز جویى به مکان نامعلومى برده شد.

بنابه گزارش سایت خبری نگاه، على رضا گلى پور لحظاتى پیش براى بازجویى به مکان نامعلومى برده شد.

لازم به دکر است، روز پنچشنبه ١۵ بهمن ماه ١٣٩۴ على رضا گلى پور که دو روز پیش از زیر عمل جراحى بیرون آمده و بلافاصله به زندان بازگردانده شده است مورد حمله و بازرسى بدنى در راهروى دستشویى زندان اوین قرار گرفت،وى با وجود وضعیت بدن جسمانی اش توسط مأمورین امنیتى از بند خارج شده و همان روز به بند بازگردانده شده بود.

گفتنى است، وى در سال ١٣٩١ با افشای فساد عوامل حکومتی به زندان اوین منتقل شده و از حق داشتن ملاقات با خانواده نیز محروم است.

 

Comments are closed.