گزارش حقوق بشری سایت نگاه هفته ۱۴ اسفند ۱۳۹۴

F83D0EBD-2EA6-4B88-8B1C-5A47E27D23F5_cx0_cy5_cw89_mw1024_s_n_r1

گلرخ هم مانند هزاران گل، بخاطر عقائدش محاکمه شد

 

گلرخ ابراهیمى ایرایى فقط به جرم نوشته هایى که هرگز چاپ نشد و کسى غیر او و همسرش ندید محکوم شده است.

جرم گلرخ ابراهیمى ایرایى فکر و عقیده ى است که هیچ جا منتشر نشد، ونشده است، گلرخ زنى با وقار و با احساس ، شاعر و چکامه سرا که براى دل خودش مى سراید.وى اصالتا أهل آمل ، متولد سال١٣۶٠ است. گلرخ دارای مدرک لیسانس حسابداری دانشگاه آزاد رودهن است.

آرش صادقى در سال ١٣٩٠ بعد از پایان حکم پرونده اولش با گلرخ در دنیاى مجازى آشنا مى شود،

گلرخ در آن روزها برای تحصیل در خارج ازکشور بسرمد برد و  برای اولین بار او و آرش از طریق فیسبوک با هم آشنا مى شوند، و اما در عالم واقع و غیر مجازى گل و آرش  یکدیگر را در سال ١٣٩٢تنها ده روز بعد آزادى آرش در مقابل دادگاه  انقلاب ملاقات مى کنند، و پس از دوماه، در بهمن ماه با یکدیگر ازدواج مى کنند. 

گلرخ ایرایى در تاریخ  شنبه ۱۵ شهریورماه ١٣٩٣ پس از دستگیرى همسرش آرش صادقى بهمراه چند از دوستانش در همان روز دستگیر مى شود، اتهاماتهامات گلرخ، توهین به مقدسات (۵)سال تبلیغ علیه نظام (١)سال از سوى دادگاه عنوان مى شود، توهین به مقدسات گلرخ مربوط به یک سری داستانها و شعرهایی بود که  نوشته بود و هیچ جا منتشر نشده بودو همچنین دفاع از شاهین نجفی خواننده مورد علاقش و یه سری نوشته هایى که مربوط به مخالفتش با حجاب اجباری است واماتبلیغ علیه نظام وى مربوط به دیدار با خانواده زندانیان ، کشته شدگان و شرکت در تجمعات مختلف و فعالیت حقوق بشری مثل ارسال خبر زندانیها برای سایت های مختلف عنوان شده است.

آرش صادقی دانشجوی اخراجی دانشگاه علامه طباطبایی است،  که در تاریخ ١۵شهریور ١٣٩٣ توسط قرارگاه ثارالله (اطلاعات سپاه) بازداشت گردید و در دادگاه بدوی در شعبه ١۵ دادگاه انقلاب تهران توسط قاضی صلواتی به تحمل ١۵سال حبس و همسر او گلرخ ایرایی نیز که به دلیل جراحی و وخامت حال جسمی ناتوان از حضور در دادگاه جهت دفاع آخر بود به صورت غیابی مورد محاکمه قرار گرفته و به شش سال حبس محکوم گردیده است.

آرش صادقی به مدت هفت ماه در انفرادی دو الف سپاه بازداشت موقت بوده و حکم وى در حالی ابلاغ گردید که در همه مراحل محاکمه مجاز به داشتن وکیل نبود و قاضی صلواتی به وکلای وی ( پیمان عطار و امیر رئیسیان)اجازه مطالعه پرونده را نداده است.

از دیگر اعضای این پرونده نوید کامران و بهنام موسیوند نیز هر کدام به تحمل ١٨ ماه حبس محکوم گردیدند.

 

 

 

پیام زندانیان سیاسی علی معزی و علی امیر قلی در زندان اوین:

 

بساط خیمه‌شب بازی انتخابات را تحریم کنیم

زندانیان سیاسی علی معزی و علی امیر قلی در زندان اوین طی پیامی خطاب به هم میهنان اعلام کردند: بساط خیمه‌شب بازی انتخابات را تحریم کنند

متن این پیام از این قرار است:

هم میهنان عزیز

٣٧سال از انقلاب ضدسلطنتی ۵٧ می‌گذرد. مقصود مردم مجلس مؤسسانی مرکب از همه اقشار و طبقات و مذاهب و نظامی دموکراتیک که مظهر اراده و آرای مردم باشد بود.

اما از همان روز اول ارتجاع و فاشیست مذهبی به‌عنوان تهدید و مانع عمده‌ای در مقابل تحقق خواسته‌های آزادیخواهانه حقوق‌بشری و دموکراتیک و عادلانه ملت قرار گرفت به‌طوری‌که حبس و سرکوب و اعدامهای دهه ۶٠و قتل‌عامهای سال ۶٧ خیل عظیم کسانی را که مطالبات اقشار بسیاری را نمایندگی می‌کردند از دم تیغ گذرانید.

 

و به این ترتیب بود که استبداد نعلین جای استبداد چکمه را گرفت و بیش از پیش غارت و چپاول افسار گسیخته طبقات محروم جامعه توسط گروه جدیدی از نو برقرار شد، اکنون هم این جناحها و جماعتی که بر سرکار اند همه سر و ته یک کرباس اند.

و هر کدام یک نوبت یا بیشتر در حاکمیت بوده و یا در بخشهای مختلف ساختار حکومتی جا عوض می‌کردند. این سیستم هیچ حق انتخابی برای مردم نمی‌شناسد. آخر برای مردم چه فرقی می‌کند که چه کسی آنها را غارت و سرکوب نماید.

امروزه صحنه‌سازی انتخابات فقط ابزاری شده برای حفظ منابع و منافع اقتصادی در دست همین طبقه خاص و برخوردار و بقیه مردم باید با فقر و گرانی دست و پنجه نرم کنند.

عده‌ای اعوان و انصار و چوبهای زیر بغل این نظام هم موذیانه تلاش می‌کنند که مردم را با توجیهات واهی پای صندوقها کشانده و اعتبار به جیب حکومت بریزند در حالی‌که مردم ما گول نخورده و می‌دانند که بد و بدتری وجود ندارد و این توجیهات توهین به شئون و به شرف آنها ست پس به دست خود به جیب غارتگران سرکوبگر اعتبار نریزیم و بساط این خیمه‌شب بازی را تحریم کرده و روز جمعه از خانه خارج نشویم

علی معزی- علی امیر قلی بند ٨ اوین


Mohammad-Ebrahimi

انتقال سید محمد ابراهیمى جهت ام ام آر اى به بیمارستان

 

روز  یکشنبه ٩ اسفند سید محمد ابراهیمى جهت انجام ام آر اى به بیمارستان شریعتى اعزام و سپس به زندان رجایى شهر کرج باز گردانده شد.

بنابه گزارش سایت خبرى نگاه، روز یکشنبه سید محمد ابراهیمى فعال مدنى را جهت ام آى آر به بیمارستان شریعتى  پس از دوهفته تاخیر اعزام شد وى پس از دستگیرى و ضرب وشتم دچار کمر درد و گردن درد شدید شده بود.

گفتنى است، سید محمد ابراهیمى چندى پیش به دلیل مشکلات تنفسى و تنگى نفس که در دوران محکومیت خود زیر شکنجه براى او بوجود آمده بود با وثیقه از زندان بیرون آمده بود و بارها توسط قاضى براى پرونده سازى جدیدى که براى دوم در رابطه با ارتباط و دادن گزارش به احمد شهید به دادگاه فراخوانده شده ، که وى در این دادگاه ها فاقدارزش قانونى دانسته بود واز رفتن به دادگاه سر باز زد، وى در هنگام ملاقات زندانیان بیمار که همراه با ضرب وشتم وى صورت گرفت باز داشت وابتدأ به قرنطینه اوین وسپس به بند ۴ سالن ١٢ زندان رجایى شهر که یکى از بدترین بند هاى زندانیان سیاسى محسوب مى شود و دائم زیر امواج پارازیتى است ، منتقل شد.

 

 saeed hoseinzadeh

ضرب وشتم زندانی سیاسی سعید حسین زاده

 

روز دوشنبه ١٠ اسفند ١٣٩۴ زندانى سیاسى سعید حسین زاده  در  یازدهمین روز اعتصاب غذاى خود مورد ضرب و شتم قرار گرفت.

 

بنابه گزارش سایت خبرى نگاه، صبح روز دوشنبه ١٠ اسفند١٣٩۴ زندانی سیاسی سعید حسین زاده فعال حقوق کودکان کار از طرف یکی از ماموران زندان به نام جعفر نژاد به بهداری مرکزی زندان اوین فراخوانده می شود وبا ورود این زندانی سیاسی به محل مربوطه ،  جعفرنژاد شروع  به  تهدید  وی نموده ومی گوید که این نامه هایی که علیه بهداری به دادستانی مینویسی برایت گران تمام میشود و ما می توانیم  علیه تو اعلام جرم نماییم. 

لازم به ذکر است، زندانی سیاسی سعید حسین زاده در پاسخ این مامور زندان میگوید:” که  عدم تحمل حبس من به تایید پزشکی قانونی رسیده و کارشکنی شخص شما و اطلاعات سپاه باعث شده حتی به من مرخصی پزشکی هم داده نشود “، که با این حرف  جعفرنژاد شروع  میکند به توهین کردن و میگوید که شما یه مشت هرزه کثافت وطن فروشید، در مقابل این فحاشی های رذیلانه مامور حکومتی، سعید حسین زاده  میگوید:” که من از اینجا تکان نمیخورم تا معاون زندان اوین یا نماینده دادستان آمده وموضوع تعیین تکلیف شود و  ببینم شما در چه جایگاهی به نام ویزیت من را آوردید و دارید توهین و تهدید میکنید”. جعفرنژاد تماس گرفته و نگهبان بهداری را صدا میکند

و از او میخواهد که سعید حسین زاده را از اتاق بیرون بیندازند که با مقاومت وی روبرو میشوند و این مامورین وی را د رحالیکه در یازدهمین روز اعتصاب است مورد ضرب و شتم شدید  قرار داده و لباسش را هم پاره کرده و وی را به بیرون از بهداری پرت میکنند .

 

نامه سعید حسین زاده در نهمین روز اعتصاب غذا واعلام اعتصاب غذای خشک در صورت عدم پاسخگویی به خواسته هایش 

 

به اطلاع میرسانم که در صورتی که طی روزهای آینده به خواست قانونی این جانب یعنی اعزام به مرخصی درمانی یا اجرایی شدن عدم تحمل کیفر یا توقف و تعلیق مجازات  براساس ماده ۵۰۲ آیین دادرسی جدید عمل نشود وارد اعتصاب خشک میشوم و مصرف آب را نیز قطع میکنم. 

توجه شود در حال حاضر به دستور پزشک معالج و به علت مشکلات گوارشی و خطر از کار افتادن کلیه ناچار شده ام مصرف داروهایم را قطع کنم.مسئولیت هر اتفاقی که برای من بیفتد متوجه تمام مسئولین مربوط خواهد بود و عوامل مستقر در بند دو الف سپاه که بدون هیچ حکم و تعریف قانونی اقدام به دستگیری این جانب بازجویی و تفتیش عقاید و پرونده سازی کرده بودند،در حال حاضر قدرت و اختیار قانونی ندارند که جلوی آزادی این جانب را بگیرند.

خاطر نشان میکنم که تا قبل از دستگیری اطلاع نداشتم که فعالیت های خیریه و حمایت از کودکان کار در نظام جمهوری اسلامی جرم محسوب میشود و به شیوه های ذکر شده و با چندین سال حبس پاسخ داده میشود.

اضافه میکنم در روز نهم اعتصاب طبق چکاب انجام شده با ۶ کیلو گرم کاهش وزن،افت فشار و تپش قلب مواجه شدم.

گفتنى است، سعید حسین زاده ٨ اسفند ١٣٩۴

در اعتراض به وضعیت پرونده و نگهداری‌اش در زندان و همچنین نسبت به ممانعت ماموران از رسیدگیهای پزشکی و درمانی، از ٣٠بهمن اعتصاب‌غذا کرده است.

این زندانی سیاسی که هم‌اینک دومین سال حبس خود را در بند هفت زندان اوین سپری می‌کند ۲۳ مهر ماه ۱۳۹۳ با یورش مأموران اطلاعات آخوندی دستگیر و به بند ۲ الف اطلاعات سپاه پاسداران منتقل شد. سعید حسین‌زاده به مدت ۳ ماه تحت شکنجه‌های دژخیمان قرار داشت.

 

 

 Nahid-Gorji

حکم سه سال حبس براى ناهید گرجى

 

روز دوشنبه ١٠ اسفند ١٣٩۴ ناهید گرجی، فعال اجتماعی، در دادگاه تجدیدنظر به ۳ سال حبس محکوم شد 

بنابه گزارش سایت خبرى نگاه، ناهید گرجى در دادگاه تجدید نظر به سه سال حبس حکوم شد و حکم وى به دائرته اجراى احکام فرستاده شده است.  

گفتنى است، ناهید گرجی ۱۹ مهرماه سال گذشته با مراجعه مأمورین امنیتی به خانه اش بازداشت و پس از بازرسی منزل به دادگاه انقلاب کوه سنگی مشهد و سپس به مکانی نامعلوم منتقل شد، پس از دو هفته برای ایشان قرار وثیقه ۴۰۰ میلیونی صادر شد، مبلغی که به گفته خانواده اش سنگین بود و از پس آن برنمی آمدند.

ناهید گرجی، در آستانه سالگرد بازداشت خود در مهرماه ۱۳۹۴، به دلیل شدت گرفتن بیماری افسردگی و وضعیت روحی نامناسب درمهرماه امسال پس از یک سال بازداشت موقت، به قید وثیقه آزاد شد.

 

 

 missagh yazdan nejad

میثاق یزدان نژاد به سمنان تبعید شد

 

روز سه شنبه ١١ اسفند ١٣٩۴ زندانی سیاسی میثاق یزدان نژاد پس از چهار ماه بی خبری به زندان سمنان تبعید شد.

 

 بنابه گزارش سایت خبرى نگاه، میثاق یزدان نژاد زندانی سیاسی که از چهارماه پیش تا کنون در بند دو الف زندان اوین محبوس بود، طی حکمی به زندان سمنان تبعید شد.

گفتنى است، میثاق یزدان نژاد، نوزده شهریور ۱۳۸۶ به اتهام شرکت در مراسم نوزدهمین سالگرد قتل عام زندانیان سیاسی  دستگیر وبه ده سال حبس محکوم شد و هشتمین سال زندان را سپری میکند .

 

 

 kamal sharifi

کمال شریفى ٧ سال زندان بدون مرخصى

 

روز چهارشنبه ١١ اسفند ١٣٩۴ کمال شریفى روزنامه، زندانى سیاسى کُرد، ٧ سال است در زندان، بدون یک روز مرخصى است.

بنابه گزارش سایت خبرى نگاه، کمال شریفى روزنامه نگار کُرد ٧ سال  در زندان بسر مى برد.

گفتنى است، کمال شریفی‌ فعال سیاسی‌‌و روزنامه‌نگار کُرد در سال ٢٠٠٨ به‌ ٣٠ سال زندان محکوم شد‌و جرم وى  تلاش براى سرنگونى جمهورى‌ اسلامى‌ اعلام شده‌ است. شریفى، زندانى‌ سیاسى،‌ به مدت ٣ سال در زندان میناب نگهداشته‌ شده‌‌و حکم زندان وى بدون ملاقات است. 

لازم به ذکر است، وى ‌ سى روز اعتصاب خوراک کرده است ودر ان هنگام‌ وضعیت جسمانى وى وخیم گزارش شده بود‌. کمال شریفى‌ در اعتراض به‌ وضعیت بد زندان دست به‌ اعتصاب خوراک زده بود‌‌و مسئولان زندان هم به‌ خواسته‌ وى تا کنون رسیدگى نکرده‌اند.

گفتنى است، شریفى در شهر سقز در کردستان ایران توسط نیروهاى امنیتى جمهورى‌ اسلامى بازداشت شد‌و در دادگاه‌ شهر سقز به‌ جرم سرنگونى حکومت به‌ ٣٠ سال زندان‌و تبعید محکوم شد. وى مدت٣ سال زندانى‌ شدن خود را بدون ملاقات گذرانده‌ است.

 

 

 pooria ebrahimi

روز چهارشنبه دادگاه پوریا ابراهیمى برگزار شد

 

روز چهارشنبه ١٢ اسفند ١٣٩۴ دادگاه پوریا ابراهیمى برگزار شد.

بنابه گزارش سایت خبرى نگاه، امروز دادگاه پوریا ابراهیمى فعال حقوق بشر وفعال مدنى برگزار شد و وى منتظر حکم  است.

گفتنى است،اتهامات وی «فعالیت تبلیغی علیه نظام و به نفع نهادهای حقوق بشری» و همچنین «بر هم زدن نظم از طریق شرکت در تجمعات» عنوان‌شده است.

 

پیش‌تر دادگاه این فعال مدنی روز بیست و پنجم آذرماه در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی احمدزاده و بدون حضور وکیل برگزار شد.

 

پوریا ابراهیمی فعال مدنی که سابقه بازداشت و زندانی شدن قبلی نیز دارد، آخرین بار نوزده مخردادماه به همراه غزاله شیری و شکوفه آذر ماسوله بازداشت و ۲۷ خردادماه با اتهاماتی نظیر «تبلیغ علیه نظام و اجتماع» و «تبانی علیه امنیت ملی» در شعبه ۶ دادسرای اوین تفهیم اتهام شد. وی دوشنبه نوزدهم بهمن با تودیع وثیقه هفتاد میلیون تومانی از زندان اوین آزاد شد.

 

 

 mohammad-Seifzadeh

آزادى دکتر محمد سیف زاد وکیل پایه یک دادگسترى

 

روز ١٢ چهارشنبه اسفند ١٣٩۴ دکتر محمد سیف زاده وکیل پایه یک دادگسترى و یکى ازبنیانگذاران اصلى کانون مدافعان حقوق بشرور طبق قانون ١٣۴ در تاریخ ٢٠ اسفند ماه  هفته آینده باید آزاد شود.

 

بنابه گزارش سایت خبرى نگاه، دکتر سیدمحمد سیف زاده  یکى از بنیانگذاران اصلى کانون مدافعان حقوق بشر، هفته آینده از زندان آزاد مى شود.

گفتنى است، سیف زاده که هم اکنون در زندان رجایى شهر بسر مى برد، مشمول ماده ١٣۴ شده و بر اساس این حکم باید در تاریخ ٢٠ اسفند ماه آزاد شود.

محمد سیف زاده در آبان ماه سال ۸۹ به دلیل تاسیس کانون مدافعان حقوق بشر ایران و دفاع از زندانیان سیاسی – عقیدتی به صورت رایگان و دیدار و کمک به خانواده های آنان و مصاحبه با رادیو و تلویزیون های خارج از ایران و نوشتن سلسله مقالاتی انتقادی نسبت به قوانین موجود و درخواست تغییر قوانین مغایر با اعلامیه جهانی حقوق بشر، به ۹ سال زندان و ۱۰ سال محرومیت از وکالت محکوم شد و در تیرماه ۱۳۹۰، شعبه ۵۴ دادگاه تجدید نظر تهران این حکم را به دو سال حبس کاهش داد. 

 

این وکیل آزاده که از فروردین ماه سال ٩٠ در زندان بسر مى برد، هنوز حکم نخستینش به پایان نرسیده بود که به دلیل  نوشتن نامه به سید محمد خاتمى و همچنین امضاى بیانیه هاى مختلف در زندان، توسط قاضى صلواتى مجموعا به ۶ سال حبس محکوم شد که این حکم عینا در دادگاه تجدید نظر تایید شد .

منبع : کمپین حقوق بشر

 

 

 10006256_717358565025768_6454933500532556715_n

رسول حردانی به بیمارستان اعزام شد

 

روزپنجشنبه ١۴ اسفند ماه ١٣٩۴ رسول حردانى با دستبند و پابند به بیمارستان اعزام شد و بدون درمان بازگردانده شد. 

بنابه گزارش سایت خبرى نگاه، رسول حردانی  سالن ١٢زندان رجایی شهر صبح روز چهارشنبه با دستبند و پا بند کف یک امبولانس غیر استاندارد به صورت غیر انسانی و خارج عرف به بیمارستان طالقانی تهران اعزام و بدون درمان به بند بازگردانده شد .

گفتنى است،چندی پیش رسول در اعتراض به عدم درمان اعتصاب خوراک کرده بود مسولین زندان قول داده بودند در صورت فک اعتصاب به وضعیت این زندانی بیمار رسیدگی خواهند کرد و امروز صبح وى را با دستبند و پا بند وغیرانسانی به بیمارستان اعزام و سپس بدون درمان به بند بازگرداننده شده  است این در حالی است که رسول قادر به راه رفتن معمولی نیست وبادو عصا راه میرود .

 

 

 saleh kohandel

نامه زندانى سیاسی «صالح کهن دل» خطاب به دو دخترش پریا  وزهرا

 

بمناسبت «روز جهانی زن» از زندان گوهردشت کرج 

بعد از تبریک روز جهانی زن به دختر مبارزم پریا و خواهر همرزمت زهرا و دیگر همراهانشان، می خواهم از لا به لای زنجیرهای کثیف زندانهای رژیم بنیادگرای آخوندی با صدای بلند بگویم: هزاران هزار درود بر تو باد ( پریا) که چنین انتخاب زیبایی کردی و به فرهنگ متعفن ارتجاعی و استعماری که می خواستند تو را در خود به تحلیل ببرند تف کردی و دنبال ماهی سیاه کوچولوی، معلم اسطوره ای مان، صمد  بهرنگی، عاشقانه دل به اقیانوس زدی، مبارک باد ….البته من ایمان داشتم که اگر کسی درس اولیه را در مکتب صمد بیاموزد بی شک دنبال ماهی سیاه کوچولو روانه اقیانوس خواهد شد و هیچ کدام از بندها و کشش های فرهنگ ارتجاعی یا استعماری نمی توانند او را در اسارت خود نگه دارند. و اما از بابت من هم نگران مباش که روح و اندیشه و آرمانم را به تو سپردم که هر کجا رفتی به پرواز در آوری و تنها جسمم در اسارت آخوندهای ضد بشر است، که آن هم زیاد مهم نیست.حال رژیم می خواهد آن را در سلولهای انفرادی بپوساند، یا مثل آقای صارمی مجاهد به طناب دار بکشد یا مثل رفیق قهرمان شاهرخ زمانی بطور مشکوک به قتل برساند.

پریا دخترم: در چنین روز مبارکی (روز زن) که آخوندهای ضد زن حتی نمی خواهند اسم آن را به زبان بیاورند و همیشه از آن به ضعیفه یاد کردند و اجدادشان آنها را زنده بگور میکردند و حال بر صورت معصوم آنها اسید می پاشند، از تو میخواهم در هر کجا اگر کسانی را مشاهده کردی که با هر دین و مسلکی برای رهایی زنان ایران از دست بنیادگرایی آخوندی تلاش می کنند از طرف من بر آنها دست مریزاد بگو و به مماشاتگران با آخوندها هم بگو بیهوده آب در هاون می کوبید که آینده از آن انقلابیون است و سرانجام ارتجاع و استعمار رو به فناست.

پیروز باشید

صالح کهن دل

زندان گوهردشت کرج

اسفند ١٣٩۴

 

 

بازداشت احمد فرخی دانشجوى نمونه کشور

 

روزپنجشنبه ١۴ اسفند ١٣٩۴ احمد فرمى دانشجوى نخبه کشور در رشته رادیولوژى دانشگاه پیرانشهر زنجان دستگیر شد.

بنابه گزارش سایت خبرى نگاه، یک منبع آگاه گفت :”امروز مامورین به منزل احمد فرخی یورش برده و احمد را با خود برده اند،وى اکنون به جرم نشر اکاذیب و اخلال در نظم عمومی بازداشت شده است. 

گفتنى است، احمد فرخی دانشجوی نمونه کشوری سال ٩٠ و ٩١ رشته رادیولوژی دانشگاه پیراپزشکی زنجان بوده است پدرش خلبان ارتش و ساکن پایگاه هوایی هفتم شکاری شیراز وتفکرات چپی داشت  و میهن پرست بود. سال نود ازدواج کرد آنهم با حساب قولی که آقای احمدی نژاد راجع به وام مسکن و خودرو به نخبگان دانشگاهی داده بود، اما تا الان از هیچکدام اینها خبری نیست. احمد بنا به فشارهای شدید زندگی و اینکه الان دانشجوی کارشناسی ارشد رادیولوژی است و در محله شهرک کارمندان زنجان خانه اجاره ای دارد،

لازم به ذکراست، چندتن از دانشجویان نخبه دیگر را برای اعتراض مقابل دفتر فرمانداری مى روند و در آنجا نیز درگیرى بوجود مى آید.

 

 

 

روز زن فرخنده باد

 

روز زن، روز مادر، روز یادآوری استقامت زنان و مادرانیست که در جای جای این کره خاکی با دستان خالی و آغوشی گرم فرزندانشان را به بهترین شکل پرورش داده اند.

روز زن یادآور زنانی است که شجاعت و پایداریشان نمادی برای آزادی و آزادگی است زنانی که یا در خانه ها منتظر عزیزان در بندشان هستند و اندوه نبودنشان را زندگی می کنند و آنها که دربند هستند همان ها که با وجود بند لابه لای حجم سنگین دیوارها و میله های سرد زندان آزاده اند و آزادگی را با هر نفس یادآوری می کنند.

زنانی که در ایران از لطفالت زنانه و احترام و زنانیت خود تنها سهمشان خشونت بود و قربانیان خشم جامعه هستند و زنانی که در خاورمیانه قربانی جنگ و خشونت های مذهبی و محکوم به تجاوز و مرگ شده اند.

شاید بشود از روز زن نوشت اما از شیرزنانی که متحمل انواع خشونت، تبعیض و نابربری بوده اند و با وجود تحمل بار سنگین زندگی در این گونه فضا هنوز لبخند می زنند، از خودگذشتگی دارند و آزادگی را درس می دهند نمی شود نوشت.

روز زن بهانه ای است تا از پشت همین دیوارهای حجیم صدایم را به بلندای آزادگی زنان سرزمینم برسانم به همسرم، به دختر نازنینم و به تمامی زنان در هر کجای دنیا و به خصوص زنانی که در ایران و در خفقان جامعه نفس می کشند.

خالد حردانی – زندان رجایی شهر

 

 

 mehdi rajabian

فروش سه تاربدلیل پرداخت جریمه مهدی رجبیان

 

 روز پنجشنبه ١٣اسفند ١٣٩۴ موزیسین و نوازنده سه تار مهدى رجبیان، برای پرداخت جریمه، ساز سه تارش را به فروش میگذارد.

بنابه گزارش سایت خبرى نگاه، مهدى رجبیان در صفحه اینستاگرامش با اعلام این خبر نوشته است: ««سازم را برای فروش می‌گذارم تا بتونم جریمه‌های حکم صادر شده را بدهم. وى مى افزاید، تمام دارایی من سازم است چیزی جز این برایم نمانده و همین ساز که با آن بغض کردم و خندیدم را برای فروش می‌گذارم.»

لازم به ذکر است، مهدی رجبیان از سوی دادگاه انقلاب ایران به شش سال حبس و پرداخت ۲۰ میلیون تومان جریمه محکوم شد.

 

گفتنى است، مهدی رجبیان (به انگلیسی Mehdi Rajabian) آهنگساز ، نوازندهٔ سه‌تار و بنیانگذار سایت برگ موزیک زاده آبان ۱۳۶۸ در ساری می‌باشد.

وی سلسله مراتب موسیقی ایرانی را در طی چند سال نزد اساتید موسیقی سنتی آموخت و در ضبط و نوازندگی چند آلبوم از جمله آلبوم پژوهشی تاریخ ایران به روایت سه تار بعنوان نوازنده و آهنگساز و تهیه کننده شرکت داشت. او همچنین در زمینهٔ صدابرداری نیز فعالیت داشته و به عنوان ناظر ضبط در صدابرداری چندین آلبوم موسیقی ایفای نقش کرده است. رجبیان که دانشجوی رشتهٔ مرتبط با فعالیت حرفه‌ای خود یعنی موسیقی نیز بود پس از دستگیری در سال ۱۳۹۲ از ادامه تحصیل در این رشته بازماند.

 

مهدی رجبیان بعنوان ناشر رسماً در انتشار و تهیه موسیقی مشارکت و نظارت کیفی داشت. او در تاریخ ۱۳ مهر ۱۳۹۲ به همراه برادرش حسین رجبیان که خود فیلمساز مستقل می‌باشد و یوسف عمادی آهنگساز و نوازنده سه‌تار در دفتر کارشان دستگیر و به بند دو الف زندان اوین منتقل و هر کدام متحمل بیش از دو ماه زندان انفرادی شدندکه این دستگیری مسبب توقف در پروژه شخصی وی شد.مهدی رجبیان در هنگام دستگیری در حال ضبط آلبوم پژوهشی تاریخ ایران به روایت سه تار بود که با توقیف استودیو شخصی وی تمامی هاردهای محتوی صداهای ضبط شده توقیف و این پروژه به حالت مسکوت در آمد. 

پروندهٔ دستگیری مهدی رجبیان واکنشهایی را در پی داشت که می‌توان به گزارش سالانه احمد شهید، نمایندهٔ سازمان ملل در امور حقوق بشر ایران و نامهٔ بیش از چهارصد تن از اهالی موسیقی و رسانه به علی جنتی، وزیر ارشاد وقت اشاره کرد. پروندهٔ وی در حال حاضر نیز همچنان در شعبهٔ ۲۸ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی مقیسه تحت بررسی قرار دارد.

 

پروندهٔ دستگیری وی در تابستان ۱۳۹۴ در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب توسط قاضی مقیسه رأی خود را صادر نمود. مهدی رجبیان در طی حکمی به علت فعالیت هنری و پژوهشی خود به شش سال حبس و پرداخت جریمه نقدی محکوم شد.

 

Comments are closed.