احضار سهیلا محمدی به دادسرای سنندج
روز پنجشنبه ١٢ فروردین سهیلا محمدی از برگزارکنندگان مراسم نوروزی روستای قسریان در سنندج از طرف ماموران امنیتی به دادسرای این شهر احضار شد.
بنابه گزارش سایت خبرى نگاه، نیروهای امنیتی وی را تهدید کردند که در صورت عدم حضور در دادسرا دستگیر خواهد شد.
گفتنى است، محمدی به اتهام اخلال در نظم عمومی به دادسرا احضار شده است. نیروهای امنیتی شهرستان سنندج، پس از اتمام این مراسم که با حضور خانوادههای گروهی از جانباختگان کُرد صورت گرفته بود، عده ای از شرکتکنندگان در مراسم و فعالین مدنی کُرد را بازداشت و چند تن دیگر را هم بهصورت تلفنی به دادگاه احضار کردهاند.
کشف قبرستانى در زهدان مخصوص اعدامیان
روز جمعه١٣ فروردین ماه ١٣٩۵قبرستانی مخصوص زندانی هایی که پنهانی اعدام میشونددر زاهدان کشف شد.
بنابه گزارش سایت خبرى نگاه، این قبرستان مخصوصی در زاهدان است که زندانیان سیاسی اعدام شده در آن دفن میشوند.
گفتنى است، این قبرستان در فاصله یک و نیم کیلومتر از قبرستان بهشت محمد واقع در جاده میرجاوه شهر زاهدان قرار دارد.
در این قبرستان زندانیان سیاسی اعدام شده، زندانیانی که پنهانی اعدام میشوند، زندانیانی که زیر شکنجه کشته میشوند، با اعضای قطع شده بدنشان، در این گورستان دور افتاده دفن میشوند.
محمد رضا پور شجرى از کشور خارج شد
روز ١٣ فروردین ١٣٩۵ میترا پوشجرى در فیس بوک خود نوشت: میخواهم بهترین اتفاق زندگیم را با دوستانم به اشتراک بگذارم، رویایی که سرانجام به حقیقت پیوست، شادمانی وصف ناپذیر پدرم از ایران خارج شد و هم اکنون در کشوری امن و سالم است. فعلا به همین مقدار اطلاعات بسنده میکنم.
تشکر میکنم از تمامی دوستانی که در این سالها در کنارمان بودند، همراهمان بودند و برای آزادی پدرم از هیچ تلاشی دریغ نکردند، امیدوارم روزی برسد که هیچ ایرانی به دلیل نقض حقوقش مجبور به ترک کشور نشود، و روزی همه ما به سرزمینمان ” ایران ” بازگردیم.
به امید رهایی همه زندانیان سیاسی عقیدتی و آزادی ایران
پدرم: محمدرضا پورشجری (سیامک مهر) وبلاگ نویس، پنج سال بدلیل “اقدام علیه امنیت کشور” “توهین به رهبرتوهین به مقدسات” در زندانهای رجایی شهر و ندامتگاه مرکزی کرج زندانی بود و پس از آن به مدت دوسال را باید در تبعید به سر میبرد.
فراخوان فوری عفو بینالملل در مورد وضعیت وخیم زندانی سیاسی افشین سهراب زاده
سازمان عفو بینالملل در بیانیهای با عنوان «نیاز مبرم یک زندانی به رسیدگی پزشکی» خواستار اقدام فوری در مورد وضعیت افشین سهرابزاده زندانی سیاسی کرد محبوس و تبعیدی در زندان میناب شد که از سرطان روده و مشکلات تنفسی رنج میبرد.
افشین سهرابزاده که به اتهام ارتباط با گروهها دستگیر شده است، در حال گذراندن ۲۵ سال حبس خود در تبعید در یک زندان دور افتاده در جنوب استان هرمزگان میباشد. او در وضعیتی بهسر میبرد که جانش تهدید میشود و دور بودن طولانی از یک درمان مناسب این وضعیت را تشدید کرده است.
در قسمتی از بیانیه عفو بینالملل آمده است:”افشین سهراب زاده، ۲۴ ساله و زندانی سیاسی که از سرطان روده رنج میبرد و اکنون نیز دچار مشکلات تنفسی و خونریزی داخلی است بهخاطر مشکلات پزشکی و وضعیت بد جسمی نیاز فوری به رسیدگی تخصصی پزشکی دارد اما تا کنون بهدرخواست وی توجهی نشده است“.
بالا زدن فاظلاب در زندان وکیل آباد فاجعه أفرید
روز شنبه ١۴ فروردین ماه١٣٩۵درر روزهای اول سال جدید زندان وکیل آباد مشهد شاهد فاجعه ای بهداشتی برای زندانیان این زندان بوده است.
بنابه گزارش سایت خبرى نگاه، بیش از ۴ روز است که فاضلاب زندان بالا زده و زندانیان زندان مشهد از
امکان استفاده از سرویسهای بهداشتی محروم هستند، و به نوبت گاه هر روز فقط یک ساعت می توانند از سرویسهای بهداشتی استفاده کنند.
هواخوری زندان بهدلیل بالا آمدن فاضلاب قابل استفاده نیست و بسته شده است. زندانیان داخل سلولها محبوسند.
گفتنى است، بوی فاضلاب طوری آزار دهنده شده است که تنفس را مشکل کرده است. ماموران و مسئولین زندان ماسک هم در اختیار زندانیان نگذاشتهاند.
حشرات بهدلیل بالا آمدن فاضلاب بسیار زیاد شدهاند و ساس و سوسک و شپش بیداد میکند.
ماموران و مسئولین زندان ۳روز است حمام را تعطیل کرده اند و بهانه می آورند که به علت تعطیلات امکان تعمیرات ندارند. زندانیان دچار عذاب روحی و جسمی هستند.
مسئولین زندان در ایام نوروزی به مرخصی رفته اند و بقیه که حضور دارند هیچ مشکلی از زندانیان حل نمی کنند.
زندان مشهد با ١٨هزار زندانی علاوه بر مشکل بهداشتی این روزها، اغلب از در دسترس نبودن دارو و بیماریهای ناشی از سوء تغذیه رنج میبرند.
زندانیان میگویند دکتر برای ویزیت بیماران هر بند ماهیانه یکبار میآید و هر بار حدود ٢٠ الی ٢۵ زندانی بیمار را بیشتر ویزیت نمیکند. همین ویزیت هم شرایط خاصی دارد و بایستی
بیماران توسط مسئولین زندان انتخاب شوند تا بتوانند به نزد دکتر بروند.دارو بصورت قاچاق در زندان خرید و فروش می شود.
کمبود دارو در زندان غوغا میکند و زندانیان مجبورند داروهای خود را از بازار آزاد بیرون تهیه کنند. داروهای خاص و مؤثر با قیمت بالایی به فروش میرسد.
حمله به ایرج حاتمى زندانى سیاسى دراعتصاب غذا
روز شنبه ١۴ فروردین ١٣٩۴در پنجشنبه ١٢ فروردین زندانیان خطر ناک به همراه زندانیان اجیر شده بند٣ در یک درگیری ساختگی به ایرج حاتمی حمله کرده و بشدت او را کتک زدند.
بنابه گزارش سایت خبرى نگاه، با جسم تیزى بر پشت گردن و بازوی وی کشیده اند.
گفتنى است، شاهدان عینى صحنه مهاجمین اسوی مردانی و امیریان و مسئول بند تحریک شده بودند. متعاقب آن برای جلو گیری از انتشار این خبر هواخوری سالن ٨ رادر بند٣ در روز های١٢ و ١٣ فروردین باز نکردند.
انتقال مجدد حسین رونقی در حالت بیهوشی به بهداری
روز یکشنبه ١۵فروردین ١٣٩۵ حسین رونقی ملکی درروز شنبه ۱۴ فروردین ماه ۱۳۹۵، بدنبال وخامت حال و بیهوشی به بهداری زندان منتقل شد.
بنابه گزارش سایت خبرى نگاه، وى به دلیل ناعادلانه بودن حکم صادره، عدم رسیدگی پزشکی و نگهداری غیرقانونی در آستانه دهمین روز از اعتصاب غذا به سر میبرد؛ روز شنبه به دلیل ضعف ناشی از اعتصاب غذا دو بار دچار بیهوشی شده و به بهداری زندان منتقل شد.
حسین رونقی ملکی، در چهارمین روز از اعتصاب غذای خود، دچار خونریزی کلیوی گشته و با کاهش ناگهانی وزن در وضعیت هشدار دهندهای قرار دارد.
مسئولین زندان از حسین رونقی درخواست کردهاند که به اعتصاب غذای خود پایان دهد اما وی اعلام کرده که تا زمان رسیدن به خواسته قانونی خود به اعتصاب غذا ادامه خواهد داد.
بنا به گفته خانواده این زندانی وی بدلیل ترتیب اثر ندادن دادستان به خواسته هاش که اعزام برای درمان و رسیدگی به درخواست آزادی مشروطش بوده قصد دارد که اعتصاب خشک کند وهمچنین عفو روز مادر که خامنه اى به برخى از زندانیان داده است شامل حسین رونقى نیز مى شود ولی سپاه و دادستانی با آنمخالفت کردند.
با درود و سلام همه دوستان , مخاطبان و همراهان همیشگی؛
در دنیایی که زندگی میکنیم شرف و حقانیت یک انسان با سالها تلاش و کوشش فرد بدست میاید .و این شرف برای وی نه خریدنی و نه فروختنی است و با تمام وجود از آن دفاع میکند.
چند صباحی است که یک موج تهمت و افترا و تحریفهای حرفهای بنده از داخل زندان و صحبتهایی که در خارج زندان با دوستان و افراد کرده ام به راه افتاد که هیچگونه سر منشا آن به بنده تعلق ندارد و به علت دهن به دهن شده حرفها از مسیر خود خارج شده و باعث سوء تفاهماتی برای بعضی از عزیزان و دوستان در خارج زندان شده است و موجب تآلمات روحی آنان شده است . بنده ضمن عذر خواهی از همه دوستان و حامیان زندانیان سیاسی بدینوسیله اعلام میدارم که هر گونه حرف و حدیث و سخنی از بنده را از این تاریخ به بعد شخصا به صورت مکتوب و از طریق همسرم به سمع و نظر دوستان میرسانم و یا اینکه انشالله بعد از آزادی از زندان یک به یک و شخصا پاسخگو خواهم بود . و از کسانی که حرفهای بنده را که اکنون در بند هستم و دسترسی به وسایل ارتباط جمعی مثل تلفن ندارم را به عناوین مختلف تفسیر یا تحریف کنند , خواهشمندم قبل از هر قضاوت نا عادلانه به فکر آبرو و حیثیت و شرف فرد مخاطب باشند و جانب خانواده وی را نیز در نظر بگیرند و خود را لحظه ای جای آنان بگذارند تا بدانند چه فشاری روحی وروانی به آنها وارد میکنند . در پایان دوستان را به همدلی و همراهی با یکدیگر دعوت مینمایم و از خداوند منان برای همه آرزوی روزهای خوش در این سال جدید و سال آزادی همه زندانیان سیاسی و سلامتی برای همه آنان و خانواده آنان را خواستارم.
اگر به مذهب تو خون عاشق است مباح صلاح همه ما آنست کان تو راست صلاح
سید محمد ابراهیمی
پانزده فروردین ١٣٩۵زندان رجایی شهر – سالن ١٢
علت جدال خونین نوروز ١٣٩۵ در زندان رجایی شهر
ارژنگ داوودی:
شخص ریز نقشی بنام «مردی» به تازگی رییس اداره حفاطت اطلاعات زندان رجایی شهر شده است.
وی که بطور همزمان معاون رییس حراست اداره کل زندانهای استان تهران به نام غلامعلی مسکریان نیز هست میخواهد حقارت ناشی از پیزوری بودن خود را با استفاده از قلدری، زورگویی و سوء استفاده از موقعیت شغلی بپوشاند.
این فرد در کمتر از دو ماهی که به زندان رجایی شهر آمده، سه بار به سالن ١٢موسوم به بند سیاسی حمله ور شده است و بندهای دیگر زندان را نیز به کرات آماج حملات وحشیانه خود قرار داده است.
او که خیلی دیر آمده ولی میخواهد خیلی زود بار خود را ببندد با بکارگیری عوامل رییس اسبق بسیار بدنام و بی آبروی حفاظت اطلاعات زندان به نام «فرکی نژاد» در تلاش است که هر چه زودتر کنترل مواد مخدر را از چنگ باند کهنه کار فعلی به سرکردگی«داریوش امیریان» (مدیر داخله شش کلاسه زندان) برباید.
در همین رابطه چنان آشکارا به یارگیری پرداخته که دو دستگی ها و چند دستگیها در میان عوامل فروش مواد مخدر که همواره از میان زندانیان مخبر و مرتبط با مسؤلین زندان هستند از مرحله رقابت به جنگ و خونریزی کشیده شده است
در مقابل، داریوش امیریان که قرار است بزودی بازنشسته شود در ماههای اخیر تلاش مضاعفی جهت افزایش در آمد حاصله از عایدات قاچاق مواد مخدر داشته است.
جدال خونین بند ۶ که سالنهای١٧و١٨ را غرق خون کرده بود از آنجا آغاز شد که «مردی» (رییس حفاظت اطلاعات) که خود ترک تبار است در تاریخ ٢٩ اسفند ١٣٩۴ دستور داد وکیل بندِسالن ١٨ بندِ شش بنام ”جواد ناصری” که کرد تبار است به سلول انفرادی منتقل شود. در مقابل داریوش امیریان که کرد تبار است نیز فورا دستور داد که وکیل بند سالن ١٧ بند ۶ بنام مهدی اسدی که ترک تبار است به سلول انفرادی منتقل شود. پس از این ماجرا بیش از ٣۵ نفر از زندانیان که عوامل خرده فروش این دو وکیل بند بودند برای از میدان بدر کردن دیگری، با تیزی به جان هم افتادند که در نتیجه یک نفر کشته و دو نفر در حالت اغما و چندین نفر دیگر نیز به لحاظ وخامت وضعیت جسمانی به بیمارستان شهید مدنی کرج اعزام شدند. حدود ١٠نفر به سلولهای انفرادی بند ۵ انتقال داده شدند و حدود ١۵ تن از هر دو گروه که هر چند خونین و مالین شده بودند ولی چون خطر مرگ نداشتند بدستور «مردی» به بهانه واهی جلوگیری از جوسازی های خبری!!! از اعزام آنها به بیمارستان جلوگیری شد.
این ١۵ نفر که اعضای هر گروه هم اکنون در سلولهای های انفرادی بند ١٠ سالنهای ٣٣ و ٣۵ نگهداری میشوند هنگام ورود به بند١٠ هنوز خونریزی های شدید داشتند. بطوری که راهروی بند و مسیر انتقال آنها به سلولها نیز چنان پر از خون شده بود که زندانیان خدماتی علیرغم اینکه دو بار مواد شوینده قوی بکار بردند نتوانستند آثار خون را کاملا امحاء کنند. بطوریکه مدیر زندان بنام محمد مردانی که به محض اطلاع از درگیری و تشنج خود را به محل رسانده بود در این باره اعتراض کرد.
این ١۵ نفر که در بند ٢٠در دو سوییت مجزا نگهداری میشوند علیرغم نیاز به مراقبت های پزشکی در حالت کاملا ایزوله به حال خود رها شده اند.
در این میان مدیر زندان بنام محمد مردانی نیز حیران مانده که با این دو باند چه کند. زیرا هر چند که دو مسئول نامبرده یعنی امیریان و مردی ظاهرا زیر دست او هستند و بناچار باید از او تبعیت نمایند اما چون پای منافع باندی در میان است هر یک راه خود را میرود و از مدیر زندان عملا کاری بر نمی آید و هر دستوری که بدهد به علت وابستگی های آنچنانی هر دو طرف با مقامات بالاتر سازمان زندانها با بی اعتنایی مواجه خواهد شد. به ویژه از سوی «مردی» که معاون رییس حراست اداره کل زندانها نیز هست.
یک نمونه از این بی اعتنایی های دست اندرکاران آنکه در هنگام انتقال وسایل اینجانب ارژنگ داودی از بند ۴ سالن ١٢ به بند ١٠سلول سیاسی به دستور محمدرضا گرامی رییس بند ١٠ رادیوی من توسط یکی از زندانیان مزدور تخریب شد .به همین علت در پی اعتراضات شدید، مدیر زندان دستور داد تا یک دستگا ه رادیوی مشابه خریداری و در اختیار من قرار گیرد اما «مردی» که بدنبال رتق و فتقِ امور قاچاق و ثروت اندوزی برای خود و مقامات مرتبط در رده های بالاتر زندان است وقعی به دستور مدیر زندان نگذاشت و حتی از پس دادن رادیوی تخریب شده نیز خودداری نمود.
نابود باد رژیم سراپا فاسد خامنه ای و شرکاء
اسامی بعضی از افراد در سلولهای انفرادی:
بند ۵ ایرج سرابی، جواد ناصری، رضا نقی زاده؛ جواد زارع و شریف خسروی
بند ٣٣، سید جمال موسوی، مرتظی کریمی، حسن امن زاده ،سید حسن حسینی پور، سعید عباسپور، داود جهانگیری
بند ٣۵، مجتبی رضانیا، محمد منیری، سعید سرمستی، ناصر بابایی، محمدرضا خلیل زاده،آیت الله قاسمی دلفانی، یزدان علی دادیان، بیژن دیبا فر، مصطفی اجلالی، حسین آیتی وندهمه از ناحیه کتف و صورت و دست و پا با تیزی زخمی شده اند.
غلام شکری که به بیمارستان مدنی در کرج منتقل شده بود از حالت کما خارج شده است.
اعتراض تشکلهای سراسری معلمان به محکومیت مجدد رسول بداقی
شورای هماهنگی تشکلهای فرهنگیان کشور طی بیانیهیی به تاریخ فروردین ١٣٩۵ تأیید حکم سه سال زندان برای زندانی سیاسی رسول بداقی را محکوم کرد و خواستار آزادی این معلم زندانی شد.
بنابه گزارش سایت خبرى نگاه، در قسمتی از این بیانیه آمده است: «بازداشت غیرقانونی اسماعیل عبدی، زندانی شدن محمود بهشتی، تبعید بعد از حبس علی اکبر باغانی و بازداشت مهدی بهلولی و محمدرضا نیک نژاد بخشهای دیگر پازل مقابله با احقاق حق معلمان بود که در سال ۹۴ در صفحه سرنوشت فرهنگیان چینش شد تا تصویری واژگونه و دردآور از قانون و اجرای آن در اذهان فرهنگیان نقش ببندد.
اما ظاهراً نمایش ناحق جلوه دادن خواستههای صنفی معلمان، پردههای دیگری هم داشت که هر یک مناسب نمایش در ایامی بهخصوص بود و در واقع هر کدام ابزاری بودند که دربازهی خاصی از زمان، کاربرد پیدا میکردند.
صدور حکم پنج سال زندان دیگر برای محمود بهشتی، شش سال حبس برای اسماعیل عبدی، پنج سال برای هر یک از آقایان نیک نژاد و بهلولی، قطعیت حبس سه ساله رسول بداقی که عنقریب است تاریکی هشتاد ماهه و لاینقطع محبس، بینایی چشم چپش را از او بگیرد و آغاز اجرایی شدن حکم تبعید باغانی به زابل پس از تحمل یک سال رنج زندان، همگی استمرار اعمال فشار بر معلمانی است که جز رفع تبعیضهای ناروا در حقوق و مزایای کارکنان دولت و نیز کارآمد نمودن آموزش و پرورش، خواستهای دیگر نداشته و ندارند.»
خاطرنشان میشود٢٨اسفند١٣٩۴ بیدادگاه تجدید نظر در استان تهران، حکم سه سال حبس برای معلم زندانی رسول بداقی را تأیید کرد. این معلم زندانی، در شهریور سال ۱۳۸۸ دستگیر شد و به شش سال حبس محکوم شد، با پایان دوره ۶ساله حبس وی، دژخیمان پرونده دیگری برای این زندانی سیاسی ساختند و به جای آزادی، وی را پنج ماه به سلولهای انفرادی در بند دو الف زندان اوین منتقل کردند. وی هماکنون در بند هفت زندان اوین محبوس است.
هشدارزندانیان سیاسی زندان گوهردشت کرج به شورای حقوقبشرمللمتحد
زندانیان سیاسی زندان گوهر دشت در نامه یى به شوراى حقوق بشر سازمان ملل از تشدید فضاى اختناق در زندان براى ممانعت از اطلاع رسانى زندانیان خبر دادند و نسبت به جان زندانیان سیاسی ایرج حاتمى و فرید آزموده هشدار دادند. در این نامه آمده است:
– شورای حقوقبشر؛ مرزهای حفاظتشده و فیلترینگ، زندان، دیوارهای ١٠ متری سیم خاردار، فنس، باز هم دیوارهای ١٠ متری دیگر، صفحات آهنی با سوراخهای چند میلیمتری، نردههای آهنی، پنجره سلول و آنگاه ما زندانیان سیاسی
شورای محترم حقوقبشر: علاوه بر موانع فوقالذکر و انبوه پارازیتاندازها و مجازاتها برای جلوگیری از ارتباط زندانیان با دنیای بیرون، امروز یکشنبه ١۵ فروردین بهخاطر جلوگیری از خبردار شدن زندانیان سیاسی از وضعیت زندانیان ایرج حاتمی و فرید آزموده که بهشدت نگرانکننده شده و بعد از مجروح کردن ایرج حاتمی در روز ١٣ فروردین، با ضربات چاقوی زندانیان عادی اجیر شده، با احتمال اینکه ممکن است زندانیان سیاسی از بدن چاقو خورده او از لابهلای همان سوراخ های چند میلیمتری پنجرهها، مدرکی تهیه کنند، پنجره سلولها را با یک ورقه فلزی دیگر کاملاً مسدود کردهاند و بدین ترتیب عملاً پنجره سلولها را به کلی مسدود کردند، نه بهخاطر بستن راه هوا و نور و… بلکه رسماً بین زندانیان سیاسی و شورای حقوقبشر و افشای وضعیت زندانها یک صفحه فلزی و دیوار دیگر قرار دادند… و در آخر بار دیگر به شورای حقوقبشر نسبت به وضعیت زندانیان و بهویژه آقایان ایرج حاتمی و فرید آزموده هشدار داده و بهشدت نگرانیم.
زندانیان سیاسی زندان رجایی شهر کرج – ١۵ فروردین ١٣٩۵
عدم اعزام احسان مازندرانى به بیمارستان خارج از زندان
روز ١۶ فروردین ماه ١٣٩۵حسام مازندرانى روزنامه نگار از ناراحتی شدید روده و دستگاه گوارش در بند ٨ زندان اوین رنج مى برد.
بنابه گزارش سایت خبرى نگاه، مسؤولین احسان مازندرانی را به بهدارى زندان منتقل و بدون هیچ درمانى به بند باز مى گردانند و از اعزام به بیمارستان خارج از زندان ممانعت مى کنند.
گفتنى است، احسان مازندرانی، روزنامه نگار و مدیرمسئول روزنامه فرهیختگان روز دوشنبه ۱۱ آبان ماه توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد، ماموران هنگام بازداشت برخی از وسایل شخصی این روزنامه نگار را با خود برده اند.
وى از سوی دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی کشور بازداشت شده است. احسان مازندرانی مدیرمسئول روزنامه فرهیختگان شده همواره تحت فشار بوده است، از زمان آغاز کار احسان در فرهیختگان او مورد حمله برخی رسانه ها قرار گرفت، فتنه گر سال ۸۸ در فرهیختگان”،” جاسوس” و همچنین اتهام به ارتباط با رسانه های بیگانه بخشی از این حملات است.
وى ساعت ۶ صبح در منزل اش و توسط نیروهای اطلاعات سپاه بازداشت شده است. حکم بازداشت او از سوم شهریورماه از سوی دادسرای رسانه صادر شده بود.
احسان مازندرانی روزنامه نگار و فارغ التحصیل دانشکده خبر است که دوسال پیش (۱۳۹۲) به سمت مدیرمسئولی روزنامه فرهیختگان رسید. او پیش از این نیز در اسفند ۹۱ در پی موج بازداشت روزنامه نگاران در دفتر روزنامه اعتماد بازداشت و پس از حدود سه هفته با سپردن وثیقه از بند ۲۰۹ زندان اوین آزاد شد.
همان زمان وزارت اطلاعات اعلام کرد اتهام اغلب روزنامه نگاران بازداشتی ارتباط با بیگانگان بوده است.
سعید حسین زاده همچنان تحت فشار براى بازگشت به زندان
ظهر روز سه شنبه ١٧فروردین ماه ١٣٩۵، با منزل سعید حسین زاده تماس گرفته شده است و به خانواده گفتند که اگر سعید تا شنبه خود را به زندان معرفى نکند ، حکم جلب صادر وى صادر خواهدشد و یا سند وى به اجرا گذاشته مى شود.
بنابه گزارش سایت خبرى نگاه، سعید بدلیل تعطیلی ها و وضعیت بیمارستان ها هنوز نتوانسته است دوره درمان و آزمایشات و عکسبرداریهای لازم را کامل کند. گفتنى است، سعید حسین زاده علاوه بر این ازمایش هابه آزمایش ها و عکسبرداریهای قبلی که در زندان بایگانی شده نیز نیاز دارد.و همچنین قبل از بستری شدن لازم است، با چند جراح مختلف مشاوره کند که این نیززمان می برد.
فراخوان عفوبین الملل برای آزادی نرگس محمدی
عفو بین الملل روز دوشنبه ۱۶ فروردین ۹۵ طی بیانیه یی خواهان آزادی زندانی سیاسی نرگس محمدی بدون هیچ قید و شرطی شد.در این بیانیه با عنوان ”اول اردیبهشت تاریخ دادگاه نرگس محمدی” آمده است: ”این زندانی سیاسی بیش از ۸ ماه است که هیچ تماسی با کودکانش نداشته و شدیدا بیمار است“.عفو بین الملل در این بیانیه از رژیم آخوندی خواسته است نرگس محمدی را سریعا آزاد کرده و ضمن فراهم آوردن امکانات مناسب برای درمان، وی اجازه دیدار با وکیل و فرزندانش را نیز داشته باشد.زندانی سیاسی نرگس محمدی در روز ۱۳ اردیبهشتماه ۱۳۹۴، طبق احضاریه قبلی به شعبه ۱۵ دادگاه موسوم به انقلاب تهران مراجعه کرد تا جهت رسیدگی به اتهامهای انتسابی تبلیغ علیه نظام، اقدام علیه امنیت ملی، مخالفت با مجازات اعدام و عضویت در گروه لگام و فعالیتهای پس از آزادی محاکمه شود. به دنبال آن او در روز سهشنبه ۱۵ اردیبهشتماه ۱۳۹۴، پس از هجوم مأموران امنیتی و لباس شخصیها به منزلش و ارائه حکم جلب بازداشت و به بند زنان زندان اوین منتقل شد.
عفو بینالملل خواهان آزادی فوری زندانی سیاسی حسین رونقی شد
عفو بینالملل طی بیانیهیی از وضعیت جسمی زندانی سیاسی حسین رونقی ابراز نگرانی کرد و خواستار آزادی فوری وی شد. در قسمتی از این بیانیه آمده است:
زندانی سیاسی وبلاگ نویس حسین رونقی ملکی از روز شنبه ۷ فروردین در اعتراض به جلوگیری از رسیدگی پزشکی اعتصابغذا کرده است. با این اعتصاب سلامت وی رو به وخامت میرود. پزشکان خواستار مداوای وی خارج از زندان هستند چرا که تجهیزات پزشکی درون زندان کافی نیست.
حسین رونقی ملکی وبلاگ نویس، در تاریخ بیست و دوم آذر ماه ۱۳۸۸ توسط دژخیمان اطلاعات سپاه بازداشت شد و پس از ۱۰ ماه شکنجه و بازجویی در بند دو-الف اوین، در تاریخ سیزدهم مهر ماه ۱۳۸۹ توسط شعبهی ۲۶ دادگاه ارتجاع به ۱۵ سال حبس محکوم شد. از جمله اتهامهای او توهین به خامنهای و آخوند روحانی عنوان شده است. این حکم در شعبهی ۵۴ بیدادگاه تجدید نظر تأیید شد.
احضار مجید محمدى معین به زندان اوین
روز چهارشنبه ١٨ فروردین ١٣٩۵مجید محمدى معین براى گرفتن حکم تجمیع خود به دادگاه انقلاب رفت.
بنابه گزارش سایت خبرى نگاه، روز گذشته مجید محمدى معین روزنامه نکار که به تازگى از زندان آزاد شده بود به زندان احضار شد.
گفتنى است، مجید محمدى معین امروز براى حکم تجمیع خود به دادگاه انقلاب تهران رفت. مجید محمدی معین، زندانی بند هشت زندان اوین، به اتهام اجتماع و تبانی و اقدام علیه امنیت ملی به چهار سال حبس تعزیری محکوم شده بود.
این زندانی که از بهمن ماه سال ۸۹ محکومیت چهارساله خود در زندان اوین را سپری می کرد، در پرونده جدیدی به تحمل یک سال حبس بیشتر محکوم شد.
محمدی معین، در سال ۹۳ در حالی که در زندان به سر می برد، به تبلیغ علیه نظام متهم و سپس به یک سال حبس تعزیری محکوم شد، حکم صادره پس از اعتراض نامبرده در شعبه ۳۶ تجدیدنظر استان تایید و در مرداد ماه سال جاری به نامبرده در زندان ابلاغ گردید، حکم صادره میزان مدتی که نامبرده در زندان بود را افزایش داد.
احضار نرگس فرهادى به زندان اوین
روز چهارشنبه ١٨ فروردین ماه ١٣٩۵ نرگس فرهادی از اعضای عرفان حلقه، جهت گذراندن یک سال حبس به اجرای احکام اوین فراخوانده شد.
بنابه گزارش سایت خبرى نگاه، نرگس فرهادى صبح روز چهارشنبه ١٨ فروردین با احضاریه کتبی به اجرای احکام اوین احضار شد.
گفتنى است،این در حالى است که نرگس فرهادی جهت اجرای حکم در ۵ بهمن ماه سال گذشته بصورت تلفنی احضار و از مراجعه به دادسرا خودداری نموده بودو وکیل وی از گرفتن مهلت تا خرداد ماه به نرگس اطلاع داده بود.
نرگس فرهادی در ١۶ مهرماه ١٣٩٣همراه با تعداد زیادی از شاگردان محمد علی طاهری، جهت ارایه یک نامه به مجلس ایران در حمایت از طاهری و اعتراض به نقض حقوق ایشان در جلوی درب مجلس تجمع کرده بودند، بازداشت شد و به اتهام اخلال در نظم عمومی به یک سال حبس تعزیری و سی ضربه شلاق محکوم گردید.
سه نفر در بند ٧ زندان اوین لبان خود را دوختند
روز ١٨ فروردین ماه ١٣٩۵ ساعت ۴ سه نفر در بند هفت اقدام به دوختن لبهای خود کردند .
بنابه گزارش سایت خبرى نگاه، حسین رونقی, سعید رضوی فقیه و شخص دیگرى که هنوز از ان اطلاعى در دست نیست.
گفتنى است، امروز اکیپی با یک ون سفید و پلاک قرمز از بند دو الف به بند هفت آمده است و سعید رضوی فقیه راکیسه اى بر سرش کشیده ، دستگیر و با خشونت هر چه تمام تر او را به بند دوالف منتقل کردند.
زمان تعیین شده به اتهام جدید محمد نجفى
روزچهارشنبه ١٨ فروردین ١٣٩۵ زمان رسیدگی به اتهام تشویش اذهان عمومی،محمد نجفى وکیل پایه یک دادگسترى امروز به وى ابلاغ شد.
بنابه گزارش سایت خبرى نگاه، محمد نجفى در فیس بوک خود نوشت امروز مورخه ۳۰/۱/۹۵ ساعت ده، شعبه ی ۱۰۲ کیفری دو دادگاه شازند.
قلم اگر از بیداد ننویسد، قلم باد
محمد نجف شاز
سعید رضوی فقیه عصر امروز از بند ۲الف آزاد شد
روز چهارشنبه ١٨ فروردین ١٣٩۵ سعید فقیه رضوى پس از ضرب وشتم با لبانى دوخته به بند دو الف برده شد و از آنجا آزاد شد.
بنابه گزارش سایت خبرى نگاه، رضوى در اعتصاب خوراک بود و لبان خود را به اعتراض دوخته بود که اکیپى با او را با ضرب وشتم از بند ٧ به بند دو الف منتقل مى کنند.
گفتنى است، امروز اکیپی با یک ون سفید و پلاک قرمز از بند دو الف به بند هفت آمده است و سعید رضوی فقیه راکیسه اى بر سرش کشیده ، دستگیر و با خشونت هر چه تمام تر او را به بند دوالف منتقل کردند.
دیدارخانواده هاى کشته شدگان ٨٨ وزندانیان از گوهر عشقی
روز پنجشنبه ١٩ فروردین ماه ١٣٩۵ خانواده هاى کشته شدگان ٨٨ و زندانیان از مادر شهید ستار بهشتی در بیمارستان رسول اکرم دیدار کردند.
بنابه گزارش سایت خبرى نگاه، شب سهشنبه ١۶ فروردین ١٣٩۵ گوهر عشقی مادر شهید ستار بهشتی بر اثر فشارهای روحی و روانی دچار حمله شدید عصبی شد این فشار باعث سکته وى شد و شبانه به درمانگاه منتقل گردید.
گفتنى است، به علت وخامت حال گوهر عشقی، پزشک معالج دستور بستری وی در بیمارستان را داد. گوهر عشقی عصر چهارشنبه در بیمارستان رسول اکرم واقع در خیابان ستارخان، خیابان نیایش بستری شد و تحت درمان پزشکان معالج قرار گرفت.