بنابه گزارش سایت حقوق بشری نگاه، علاوه بر حساب بانکی نسرین ستوده در بانک پاسارگاد, حساب بانکی عطالله رضائی, زندانی سیاسی محبوس در زندان لنگرود قم به دستور مسئولان قضائی مسدود شده است.
یک منبع نزدیک به عطاالله رضائی، گفت: “در حالی که این زندانی سیاسی خودش نیز نمی دادن به چه علت حساب بانکیش مسدود شده خانواده و ۴ فرزند وی که از حساب بانکی پدرشان برای تهیه مایحتاج روزانه از آن استفاده می کردند دیگر نمی توانند هیچ وجهی از حساب بانکی برداشت کنند این در حالی است که خانواده وی در شرایط بد اقتصادی بشر می برند.
این منبع مطلع اضافه کرد:«در حال حاضر همسر عطاالله رضائی نمی تواند حتی برای تهیه شیر خشک ۲ نوزاد شیرخوارش پولی فراهم کند چرا که حساب بانکی آنها مسدود و همسرش عطالله رضائی هم در طی روزهای گذشته بازداشت و برای تحمل ۵ سال حبس تعزیری در زندان لنگرود قم بسر می برد.”
عطالله رضائی, فعال مدنی ساکن قم, در تاریخ ۵ مرداد ماه ۱۳۹۹, برای تحمل حبس تعزیری ۵ ساله خود بازداشت و به زندان این شهر منتقل شد.
این زندانی سیاسی, در تاریخ ۴ تیر ماه ۱۳۹۸, به همراه یاسین جمالی, دیگر فعال مدنی در پی یورش ماموران اطلاعات سپاه پاسداران بازداشت و پس از انتقال به بند امنیتی ۲الف سپاه واقع در زندان اوین و طی مراحل بازجوئی و تفهیم اتهام با تودیع قرار وثیقه آزاد شده بودند.
با آغاز مراحل دادرسی در آذر ماه ۱۳۹۸, پرونده عطالله رضائی با اتهامات اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور, فعالیت تبلیغی علیه, توهین به رهبری و روح الله خمینی توسط شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران به ریاست ابوالقاسم صلواتی مورد بررسی قرار گرفت و این فعال مدنی به اتهام اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور به تحمل ۵ سال حبس تعزیری و فعالیت تبلیغی علیه نظام ۱ سال حبس تعزیری, توهین به رهبری و روح الله خمینی هم به۲ سال و در مجموع به تحمل ۸ سال حبس تعزیری محکوم شد. این حکم در تاریخ ۲۷ اردیبهشت ماه ۱۳۹۹, توسط شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر استان تهران به ریاست احمد زرگر عیناً تائید و با اعمال ماده ۱۳۴ از قانون مجازات اسلامی ۵ سال از مجموع کل این حکم برای عطالله رضائی اجرائی است.
همچنین نسرین ستوده, وکیل و فعال حقوق بشر در تاریخ ۲۳ خرداد ۱۳۹۷ در منزل شخصی خود توسط ماموران وزارت اطلاعات بازداشت و به بند زنان زندان اوین منتقل شد.
این فعال حقوق بشر, از بابت ۷ اتهام : ۱- اجتماع و تبانی, ۲- فعالیت تبلیغی علیه نظام,۳- عضویت موثر در گروهک غیرقانونی و ضد امنیتی کانون مدافعان حقوق بشر، لگام و شورای ملی صلح, ۴- تشویق مردم به فساد و فحشاء و فراهم آوردن موجبات آن, ۵- ظاهر شدن بدون حجاب شرعی در محل شعبه بازپرسی, ۶- اخلال در نظم و آسایش عمومی, ۷- نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی توسط شعبه ۲ بازپرسی زندان اوین مورد تفهیم شد و پرونده وی به شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب تهران به ریاست “محمد مقیسه” ارسال شد.
محکومیت نسرین ستوده به ۳۸ سال حبس تعزیری و ۱۴۸ضربه شلاق که این وکیل دادگستری در زمان محاکمه از بابت پرونده دوم در دادگاه حضور نداشته است ولی محمد مقیسه ای قاضی شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب تهران مدعی شده که “حکم غیابی نبوده زیرا اگرچه متهم در دادگاه حضور نداشت اما وکیل داشته و بنابراین حکم غیابی نبوده است”.
این وکیل دادگستری, که وکالت شماری از دختران خیابان انقلاب را بر عهده داشت،