پشت پرده ی سیرک ایران و ایتالیا

پشت پرده ی سیرک ایران و ایتالیا

مدتی است سیرکی از ایتالیا وارد ایران شده است و با حمایت سازمان محیط زیست(!)کار خود را درپارک پردیسان (یکی ازپارک های حفا ظت شده ی تهران!)آ غاز کرده است.این در حالیست که در همه ی کشور های دنیا سازمان های محیط زیست در صف اول مخالفین با سیرک های حیوان مدار هستند و آن ها را به شدت محکوم می کنند.

آیا تا کنون فکر کرده اید که برای لحضاتی تفریح و شادی ما حیوانات چند سال شکنجه می شوند؟این مقاله به این موضوع می پردازد:

در سیرک ها تمامی حیوانات با آلات شکنجه همچون شلاق،اجسام نوک تیز،میله های محرک برقی،صفحات داغ فلزی ونیز محرومیت از آب و غذا و زندگی با همنوعان خود و گذراندن عمر در قفس های تنگ و تاریک و بسیاری از مسائل غیر انسانی دیگر مجبور به یادگیری چنان اعمالی می شوند.

 

مسئولان سیرک با جیره بندی غذا،همیشه حیوانات را گرسنه نگه میدارندتا در هر زمان برای مقداری غذا مجبور به انجام حرکات مضحک شوند.این حیوانات پس از مدتی دچار حالات عصبی و همچنین بیماری های مفصلی و عفونی می شوند که یا خیلی زود بیماری آن ها را از پا در می آورد و یا دیگر توانایی خود را از دست می دهند که در این صورت آن ها را به آزمایش گاه ها تحویل می دهند ویا خلاصشان می کنند.بنا بر این طول عمر این حیوانات به دلیل وارد شدن شوک های عصبی و جسمی بسیار کوتاه وبا مرگی بسیار سخت و عذاب آور همراه خواهد بود.این حیوانات که در زندگی طبیعی همیشه در حال جست و خیز و راهپیمایی هستندیا با زنجیری که به پاهایشان بسته شده بی حرکت می مانند و یا در قفس های کوچک محبوس می شوند که این باعث تغییر شکل و تحلیل رفتن مفاصل پاهای آن ها می شود .دندان و ناخن های اکثر این حیوانات کشیده می شود و در طول برنامه به آن ها داروهای آرامبخش تزریق می شود .

تعلیم با درد!

وقتی شیر ها و ببرها از حلقه ی آتش عبور می کنند ،دقت کنید گوش ها به سمت پایین جمع می شوند و دم تکان می خورد که این از علائم ترس و عصبی بودن حیوان است و چیزی که ما نمی توانیم ببینیم فشارخون بالا و ضربان نا منظم قلب است که حیوان را تا حد مرگ آزار می دهد.

حیوانات وحشی می رقصند،خرس ها دو چرخه سواری می کنند ،ببرها از آتش عبور می کنند،فیل ها روی دو پا می ایستندو…این از هوش آن ها نیست،آیا ترس را در چشمانشان نمی بینید؟

برای آموزش دوچرخه سواری خرس ها از تمرین روی صفحات فلزی داغ و شوک الکتریکی و ضربات شلاق و میله های نوک تیز استفاده می شود.

فیل ها در طبیعت روزانه کیلومترها راه می روند اما بسته شدن پای آن ها به زنجیر و عدم تحرک (با توجه به وزن بالای آنها) باعث ایجاد آرتروز و عوارض دیگر در پاهای آن ها می شود.برای آموزش فیل ها از یک میله ی نوک تیز استفاده می شود بطوری که مربی نوک تیز این وسیله را به نقاط حساس پوست فیل فشار می دهد که حیوان درد بسیاری را متحمل می شود ، در حدی که تعادل خود را از دست داده به شدت به زمین می خورد.

اکنون سال هاست که سیرک های مبتنی بر آزار حیوانات در اکثر کشورهای متمدن منسوخ و قوانینی برای مقابله با چنان اعمالی با جانوران وضع شده است.دلیل اصلی سفرهای متعدد این سیرک ها به کشور های شرقی این است که در کشور خودشان دیگر کسی به زجر کشیدن موجودات لبخند نمی زند و قوانین حکومتی به شدت با آزار حیوانات در پوشش حرکات مضحک مقابله می کنند.

سیرک حاضر نیز با اخراج از چند کشور اروپایی نهایتا راهی جز آمدن به مشرق زمین را برای خود باز نیافته و به ایران عزیزمان قدم نهاده است.

دست اندر کاران این سیرک با فرض این که کشورهای شرقی درکی از محیط زیست و حفاظت از حیوانات ندارند سعی بر آن داشته که با جلب نظر سازمان محیط زیست کشور ،شعور و تفکر ما را به زیر سوال برند و بابهره برداری از منابع مالی مان جیب های خود را پر و مغزهای مشرقیان را خالی جلوه دهند…

برای اطلاعات بیش تر می توانید به این آدرس مراجعه کنید:

www.anti-circus.blogfa.com  

 

Comments are closed.