امروز پنجشنبه ۲۶خرداد ماه ۱۴۰۱، جعفر ابراهیمی، محمد حبیبی و رسول بداقی، به بند ۲۴۰ حفاظت اطلاعات قوه قضائیه منتقل شدند.
بنابه گزارش سایت حقوق بشری نگاه به نقل از شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان کشور، روز سه شنبه ۲۴ خردادماه ۱۴۰۱، رسول بداقی، جعفر ابراهیمی و محمد حبیبی، سه تناز فعالان صنفی فرهنگیان، جهت تکمیل مراحل بازجوئی از بند ۲۰۹ وزارت اطلاعات به بند۲۴۰ حفاظت اطلاعات قوه قضائیه واقع در زندان اوین منتقل شدند.
شایان ذکر است، انتقال این ۳ فعال صنفی فرهنگیان به بند امنیتی ۲۴۰ حفاظت اطلاعات قوه قضائیه جهت تکمیل مراحل بازجوئی و انجام تحقیقات بیشتر صورت گرفته است.
لازم به ذکر است، رسول بداقی در تاریخ ۱۲ خرداد ماه ۱۴۰۱، پس از اتمام مراحل بازجویی در بند ۲۰۹ وزارت اطلاعات به بند عمومی در زندان اوین منتقل شده بود.
در تاریخ ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱، رسول بداقی، از بابت پرونده ای جدید در پی یورش ماموران امنیتی به منزل شخصی او بازداشت و جهت بازجوئی به سلول انفرادی در بند۲۰۹ وزارت اطلاعات منتقل شد.
رسول بداقی، از بابت پرونده اول خود در تاریخ ۲۷ فروردین ماه ۱۴۰۱، توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به ریاست ایمان افشاری به اتهام به اتهام《اجتماع وتبانی》به تحمل ۴سال حبس تعزیری و《فعالیت های تبلیغی علیه نظام》به ۱ سال حبس تعزیزی و بعنوان مجازات تکمیلی هم به منع خروج از کشور و منع اقامت در تهران و سایر استان های هم جوار با تهران به مدت ۲سال محکوم شد و این حکم در تاریخ ۱۱ خرداد ماه ۱۴۰۱، توسط شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر استان تهران عینا تائید شد.
جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات رسول بداقی، در تاریخ ۱۵ فروردین ماه ۱۴۰۱، توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به ریاست ایمان افشاری برگزار شده بود.
همچنین، شعبه ۲ بازپرسی دادسرای زندان اوین، در تاریخ ۷ بهمن ماه ۱۴۰۰، با ارسال ابلاغیه ای کتبی، رسول بداقی را برای حضور در جلسه بازپرسی و تفهیم اتهام فراخوانده بود.
رسول بداقی، در تاریخ ۲۰آذر ماه ۱۴۰۰، توسط ماموران وزارت اطلاعات در منزل شخصی خود در اسلامشهر، بازداشت و پس از انتقال به سلول انفرادی در بند ۲۰۹ زندان اوین و طی مراحل بازجوئی، در تاریخ ۳۰ آذرماه ۱۴۰۰، با تودیع وثیقه آزاد شده بود.
همچنین در تاریخ ۱۱ خرداد ماه ۱۴۰۱، قرار بازداشت محمد حبیبی و جعفر ابراهیمی، برای انجام تحقیقات بیشتر به درخواست وزارت اطلاعات تمدید شد.
جعفر ابراهیمی و محمد حبیبی، در ساعات اولیه صبح ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱، در پی یورش ماموران امنیتی به منازل این شهروندان پس از تفتیش منزل و ضبط برخی وسائل شخصی بازداشت و جهت بازجوئی به بند ۲۰۹ وزارت اطلاعات منتقل شده بودند.
محمد حبیبی، در تاریخ ۱۱دی ماه ۱۴۰۰، با دریافت ابلاغیه ای کتبی از سوی شعبه ۶ بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان شهریار، به پلیس امنیت غرب استان تهران، احضار شده بود.
محمد حبیبی، در تاریخ ۱۳ مرداد ماه ۱۳۹۷، از بابت فعالیتهای صنفی خود توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران با اتهامات《اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم علیه امنیت کشور》، به ۷ سال و ۶ ماه حبس تعزیری،《فعالیت تبلیغی علیه نظام》به ۱۸ ماه حبس تعزیری و از بابت اتهام《اخلال در نظم عمومی》هم به تحمل ۱۸ ماه حبس تعزیری محکوم شد و این حکم در تاریخ ۳ دی ماه ۱۳۹۷، توسط شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر استان تهران عینا تائید شد و در تاریخ ۲۰ آبان ماه ۱۳۹۹، پس از سپری کردن ۳ سال از مجموع حبس تعزیری ۷ سال و ۶ ماه خود بطور مشروط از زندان تهران بزرگ آزاد شد.
این فعال صنفی فرهنگیان، در تاریخ ۲ اردیبهشت ماه ۱۳۹۹، با حکم هیات بدوی رسیدگی به تخلفات اداری وزارت آموزش و پرورش از شغل خود بعنوان فرهنگی اخراج شده بود اما پس از آزادی محمد حبیبی و پیگیری های حقوقی این فعال صنفی فرهنگیان به کار خود بازگشت.
محمد حبیبی، برای نخستین بار در تاریخ ۱۲ اسفند۱۳۹۶، توسط نیروهای امنیتی در محل کار خود با ضرب و شتم بازداشت و به زندان اوین منتقل و در تاریخ ۲۶ فروردین ۱۳۹۷ با تودیع وثیقه ۲۵۰ میلیون تومانی تا زمان برگزاری دادگاه آزاد شد.
این فعال صنفی فرهنگیان, در تاریخ ۲۰ اردیبهشت ماه ۱۳۹۷، در جریان تجمع اعتراضی فرهنگیان در مقابل سازمان برنامه و بودجه به همراه تعدادی دیگر از فعالان صنفی و شرکت کنندگان توسط نیروهای امنیتی بازداشت و علیرغم آزادی همه بازداشت شدگان، در بازداشت ماند و به زندان تهران بزرگ منتقل شد.
همچنین در تاریخ ۱۱ بهمن ماه ۱۴۰۰، جعفر ابراهیمی، توسط شعبه ۴ دادگاه انقلاب کرج با اتهامات《 فعالیت تبلیغی علیه نظام 》،《 تشویش اذهان عمومی 》و《 تحریک مردم به برگزاری تجمع اعتراضی 》پس از تبرئه از اتهام 《 تشویش اذهان عمومی 》با ۲ اتهام دیگر در مجموع به تحمل ۴ سال و ۶ ماه حبس تعزیری محکوم شد.
جلسه تفهیم اتهام جعفر ابراهیمی، بازرس کانون صنفی معلمان ایران، در تاریخ ۱۷ شهریور ماه ۱۴۰۰ در شعبه بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۲ کرج برگزار و مبلغ وثیقه او از ۱۰۰ میلیون تومان به ۴۰۰ میلیون تومان افزایش پیدا کرد.
این فعال صنفی فرهنگیان، پیشتر هم در تاریخ ۳۰ اردیبهشت ماه ۱۳۹۹، پس از احضار به دادسرای فرهنگ و رسانه با اتهام《 فعالیت تبلیغی علیه نظام 》به دلیل انتشار بیانیهها و مواضع کانون صنفی معلمان و شورای هماهنگی به این فعال صنفی تفهیم شده و نهایتا با تودیع قرار کفالت و تا پایان مراحل دادرسی آزاد شده بود.
جعفر ابراهیمی، در تاریخ ۵ دی ماه ۱۳۹۸، در جریان برگزاری مراسم چهلم جان باختگان اعتراضات آبان ۱۳۹۸، در بهشت سکینه کرج توسط نیروهای امنیتی بازداشت و در تاریخ ۶ بهمنماه ۱۳۹۸، پس از اتمام مراحل دادرسی با تودیع وثیقه بطور موقت آزاد شد.
در بهمن ماه سال ۱۳۹۸، با صدور حکم غیبت غیر موجه در دوران بازداشت، حکم تدریس جعفر ابراهیمی توسط مدیریت آموزش و پرورش شهرستان شهریار لغو شد.