http://www.hindustantimes.com/StoryPage/StoryPage.aspx?id=dd711376-dc51-406d-b926-4711c77baea3
اعتراض هندیان به بازداشت بهائیان در ایران
تعدادی از نفوس عالیرتبه نامهء سرگشادهای را امضاء کردند که بهائیان هندوستان در اعتراض به بازداشت خودسرانهء شش تن از مدیران جامعهء بهائیان ایران توسّط حکومت این کشور روز ۱۴ مه سال جاری صورت گرفته، تنظیم کردهاند.
امضاء کنندگان این نامه عبارتند از قضّات بازنشسته کریشنا آیر، ج.اس ورما و راجیندر ساکار، دادستان کلّ سابق سولی سورابجی، وکیل دعاوی ماجا دارووالا، فعّالان اجتماعی موهینی گیری و سوامی آگنیوش، رئیس سابق کمیسیون اقلّیتها طاهر محمود، عضو کمیسیون برنامهریزی سیدا حمید، آرون بارات رام از صاحبان صنایع و جرج ورگیز و کولدیپ نایار از روزنامهنگاران
در این نامه آمده است که شش تن از مدیران بهائی، اعضاء هیأت ملّی هماهنگ کننده، که به تأمین حدّاقل نیازهای بهائیان ایران مساعدت میکرد، دستگیر شدند. مدیر هفتم در ماه مارس دستگیر شده بود. از محل نگهداری آنها خبری در دست نیست و هیچ اتّهام رسمی نیز علیه آنها اعلام نشده است.
"این دستگیریها به نحو تکاندهندهای مشابه آدمرباییها و اعدامهای مدیران جامعه در اوایل دههء ۱۹۸۰ است. در اوت ۱۹۸۰، تمامی نـُه عضو شورای حاکمهء ملّی بهائی دستگیر شدند و بدون آن که اثری از آنها به جای بماند ناپدید گشتند. مسلّم است که آنها اعدام شدهاند. در دسامبر ۱۹۸۱، هشت تن از اعضاء جدیدالانتخاب شورای جدید نیز اعدام شدند. از انقلاب اسلامی در سال ۱۹۷۹ تا کنون، بیش از ۲۰۰ تن از بهائیان صرفاً بر مبنای باورهای دینی خود اعدام شدهاند."
این نامه به ایران توصیه میکند تابع میثاق بینالمللی حقوق بشر باشد که خودش بر آن صحّه گذاشته و بازداشت شدگان را آزاد کند. در این نامه نسبت به "پیشنویس قانون جزای جدید که در پارلمان ایران در دست بررسی است" شدیداً ابراز نگرانی شده و اظهار شده است، "بخش پنج آن شدیداً هشدار دهنده است. زیرا برای هر کسی که از اسلام به دیانت دیگری روی آورد (ارتداد) مجازات مرگ در نظر گرفته شده است، یعنی مادّهای که بهائیان، مسیحیان، یهودیان، و سایر گروههای مذهبی را در بر میگیرد."
تلاشهای مکرّر برای تماس با اولیاء حکومت ایران در سفارت این کشور در دهلی نو بینتیجه مانده است.