نگارنده: ویشنو
مدیران بهائی ایران را آزاد کنید و تاریخ را تکرار نکنید
قانون یکی از راه های عدالت طلبی پس از وقوع نسل کشی است . پس از جنگ جهانی دوم، دادگاه های بین المللی و داخلی، متهمان جنایات جنگی را به پای میز محاکمه کشیدند. در اوایل زمستان ١٩۴٢، دولت های نیروهای متفقین تصمیم خود را مبنی بر مجازات جنایتکاران جنگی متحدین از طرق قانونی اعلام کردند. در ١٧ دسامبر ١٩۴٢، رهبران ایالات متحده، بریتانیای کبیر و اتحاد جماهیر شوروی در اولین بیانیه مشترک خود ضمن اشاره به قتل عام یهودیان اروپایی، تصمیم خود مبنی بر پیگرد قانونی مسببین جنایات علیه غیرنظامیان را رسماً اعلام کردند.(۱) این دقیقاً در حالیست که آدولف هیتلر در سال ۱۹۲۴ خطاب به منشی خود (رودلف هس) گفته بود :" یهودی کسی نیست که آشتی پذیر باشد، باید همه را نابود ساخت"(2) در آن زمان، هیتلر می پنداشت که با زدن اتّهام های واهی به طیف یهودیان و انداختن تمام اشتباهات بر گردن آنها، می تواند راه پیشرفت سیاسی را طی نماید. امّا شاید آن روز که هیتلر مبانی نسل کشی یهودیان را در ذهن خود می پرواند؛ نمی دانست که دو دههء بعد، نظام دیکتاتوری اش به ورطهء اضمحلال و نابودی مفرط کشیده خواهد شد. آری، هیتلر و هیتلریان نابود شدند و تاریخ چه سریع پاسخ نسل کشی های ننگین جنایتکاران جنگی را داد، و خود سرافراز باقی ماند.
۶۰ سال بعد…
پس از آن وقایع، پیکرهء تاریخ ۶۰ سال دیگر رشد می کند، از غرب به شرق می آئیم، و از آلمان به ایران سفر می نمائیم. حکومتی با حافظهء ضعیف تاریخی و یا با قوّهء تحریف قوی تاریخ، به زعم خود طرحی جدید را جهت پیگیری نسل کشی یکی دیگر از اقلیت های مظلوم و بی دفاع کشور،یعنی بهائیان، پایه ریزی می نماید.
محمود احمدی نژاد رئیس جمهور دولت نهم، در چهارم آبان ماه سال ۸۴ در کنفرانسی که با نام کنفرانس حمایت از فلسطینیها که در تهران برگزار شد، در مورد حقیقت داشتن واقعه هولوکاست ابراز تردید کرد و کشتار میلیونها یهودی در جنگ جهانی دوم را «افسانه» دانست(۳) شاید آن روز که دولت نهم ایران، چنین سیاستی را قاطعانه اتّخاذ نمود، کسی نمی دانست که پشت پرده های چنین تئوری پردازی سخیفانه ای چه می تواند باشد. امّا در طول گذشت سه سال و نیم از آن زمان، به جرات می توان گفت که سیاست دولت نهم که موازی اهداف حکومت حرکت می نماید، چیزی جز ثبت یک نسل کشی جدید، ولی این بار در ایران نبوده و نیست.
۹ ماه پیش زمانی که دستگیری خودسرانهء مدیران جامعهء بهائی ایران صورت گرفت، کمتر کسی تصوّر می نمود که این افراد مظلوم و بی گناه که هدفشان جز خدمت به مردم ایران نبوده است، بیش از ۹ ماه را در بازداشتگاه های مخوف جمهوری اسلامی، و تحت شدیدترین بازجویی های غیر انسانی به سر برند. در این مدّت اتّهام های بسیاری به این افراد بی گناه زده شد. در ابتدا خبرگزاری نیمه دولتی فارس، دستگیری ۷ رهبر بهائی را به جرم دست داشتن در انفجار حسینیهء شیراز اعلام نمود. سپس این اتّهام تکذیب شد. در ادامه، اتّهام هایی نظیر براندازی نرم ، دست داشتن در چند بمب گذاری خنثی شده در نمایشگاه کتاب تهران و … بر ایشان زده شد، که بعد از مدّتی هر یک از آنها تکذیب گردید.
امّا این بار قضیه متفاوت است، اکنون که ۹ ماه از بازداشت خودسرانهء مدیران جامعهء بهائی ایران می گذرد، در آخرین اقدام، زمان برگزاری دادگاه نمایشی این افراد بی گناه به همراه اتّهام های وارده بر ایشان اعلام شده است. اتّهام هایی که همه حکایت از تحکیم و تداوم جدّی نسل کشی بهائیان در ایران دارد. جاسوسی برای اسرائیل، توهین به مقدّسات و اقدام علیه نظام، سه اتّهامی می باشد که بر این افراد وارد شده است.
پیش از این در مقاله ای، ضمن ردّ منطقی و مفصّل تمامی اتّهامات وارده بر مدیران جامعهء بهائی ایران، اثبات نمودم که تنها جرم ایشان، بهائی بودن است، که در لینک زیر می توانید آن را مشاهده فرمائید:
http://www.goftman-iran.info/content/view/1177/10/
حکومت ایران خود به خوبی می داند که چه آگاهانه و سیستماتیک در براندازی نرم(۴) سی سالهء اقلّیت بهائیان، سرمایه گذاری های سرسام آوری را نموده و در راستای برنامه ریزی های کلان جهت محو ارگانیسم جامعهء بهائی، از هیچ کوششی دریغ ننموده است.
زمانی که محمود احمدی نژاد که سخنان او، نه سخنان دولت که سخنان حکومت است، وجود هولوکاست را مورد تردید قرار می دهد، در واقع به پایهء عمیق خشونت بار فلسفهء سیاسی نظام جمهوری اسلامی اشاره می نماید. حکومت ایران با انکار هولوکاست، به انکار نسل کشی به معنای عام آن می پردازد و اینگونه است که با پاک کردن صورت مساله، می توان هر برخوردی را در حکم پاسخ آن، اراده نمود.
امروز، ۷ مدیر جامعهء بهائی قربانیان اصلی نسل کشی هدفمند جمهوری اسلامی ایران می باشند، که این سرآغاز دور جدید حملات هدفمند بر جامعهء مظلوم بهائی خواهد بود. امروز، تاریخ تکرار می شود و هیتلر جانی دوباره می گیرد. نمی دانم سران حکومت ایران از ۲ دههء آیندهء خود و آن هنگامی که در دادگاه های بین المللی محاکمه خواهند شد، خبری دارند یا خیر؟ امّا امروز، فضای ایران، فضای اختناق است. استبداد و سرکوب گری تا آن میزان موج می زند که مانورهای ده ها هزار نفری نیروهای ضدّ شورش در سطح شهر، نشان از وخامت اوضاع دارد. در این آشفته بازار ایران، بهائیان بی دفاع ترین و مظلوم ترین گروه، جهت به گردن گرفتن تحمیلی مشکلات کشور هستند. از یک سو حکومت با نفی هر گونه نسل کشی تاریخی(۵)، قصد دارد تا در نگاهی آینده نگر وقوع هر نوع جنایت و آدم کشی را در آیندهء نزدیک، انکار نماید و آن را به صورت پیش فرض از حافظهء تاریخ محو سازد و از سوی دیگر با اخذ سیاستهای شدید غیر انسانی که آلوده به قتل ها و شکنجه های هدفمند و بر مبنای نظام اندیشهء سیاسی ماکیاولی می باشد، مظلوم ترین گروه موجود در جامعه، یعنی بهائیان، را قربانی تمام اشتباهات و مشکلات عدیدهء خود در ۳۰ سال اخیر نماید. در این راستا، ۷ تن از مدیران جامعهء بهائی ایران، تا چند روز آینده به دادگاه های نظام خواهند رفت، همان دادگاه هایی که قاضی اش سردمدار نسل کشان خواهد بود و حکمش از پیش تعیین شده است.
با روند رو به رشد فرایند جهانی شدن و وابستگی شدید دولت- ملّت ها به یکدیگر، هر نوع اشتباه و کوتاهی از سوی حکومت ایران دربرخورد ناشیانه با مدیران جامعهء بهائی، به معنای تیرگی غیر قابل جبران ساختار نظام جمهوری اسلامی، در نظر جامعهء جهانی خواهد بود و نگاه چندین میلیارد از مردم دنیا را نسبت به اصول پایه ای این نظام که عدل علی را محوریت سیاست های خود قرار داده بود، مردّد و مخدوش می نماید. از این حیث، انتخاب با حکومت ایران خواهد بود که در نوع برخورد خود چه سیاستی را اتّخاذ نماید تا ریشه و بنیان خویش را در انظار جامعهء جهانی، بی معنا و مفهوم نسازد.
از این رو بار دیگربه پشتوانهء تاریخ شکوهمند و تمدّن مدار ایران، خطاب به سردمداران کشور که حکومت بر ملّتی شریف و ایران دوست را بر عهده دارند، می گویم که سرنوشت هیتلریان را ملاک خود قرار داده، تئوری پاکسازی هرگونه نسل کشی از حافظهء تاریخ، به بهانهء موجّه جلوه دادن این امر در نظام خویش را الغاء نمائید، مدیران بهائی ایران را آزاد کنید و تاریخ را تکرار نکنید.
منابع و توضیحات:
۱) http://www.ushmm.org/wlc/fa/article.php?ModuleId=10005140
۲)آدولف هیتلر، نبرد من، انتشارات دنیای کتب، سال ۱۳۸۳، صفحهء ۱۲۴
۴) این روزها اتّهام طرح براندازی نرم علیه مخالفان نظام جمهوری اسلامی ایران، مُد شده است!
۵) از آنجایی که تاریخ تنها در قرون اخیر به صورت علمی مطرح شده است، لذا با نفی نسل کشی در آن، می توان کلّ جنایات تاریخی گذشته و آینده را، انکار نمود.